Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kuni Nguyenová
15. ledna 2023 8:00
Čas čtení 0:50

Princ Harry má detaily o královské rodině na dalších 400 stran. „Nikdy by mi neodpustili, kdybych řekl všechno“

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Princ Harry má detaily o královské rodině na dalších 400 stran. „Nikdy by mi neodpustili, kdybych řekl všechno“
Zdroj: TASR/AP

Nová kniha prince Harryho měla mít údajně 800 stran, tedy dvojnásobek toho, co nyní vydal.

Princ Harry po vydání své nové knihy Spare řekl, že má dostatek materiálu na napsání dalších memoárů. Některé okolnosti kolem královské rodiny do svých pamětí nezahrnul, protože by mu jeho otec a bratr údajně nikdy neodpustili. 

„Řeknu to tak: mohly to být dvě knihy,“ řekl v rozhovoru pro Daily Telegraph a dodal, že první návrh měl 800 stran, tedy dvojnásobek konečného 400stránkového rukopisu. Dodal, že od členů královské rodiny požaduje omluvu směřující k Meghan. Na vyjádření prince Harryho upozornily britská stanice BBC i deník The Guardian

Harry a Meghan při rozhovoru s Oprah.
Harry a Meghan při rozhovoru s Oprah. Zdroj: Getty Images

Memoáry s názvem Spare vyšly 10. ledna. Ve svých pamětech nastínil dlouhý seznam křivd vůči královské rodině, stejně jako nevyřešené trauma ze smrti své matky, své boje s duševním zdravím, izolovaný život, který vedl před setkáním s Meghan, a rozpad vztahů se členy rodiny.

V rozhovoru uvedl, že je nemožné vyprávět jeho příběh bez příslušníků jeho rodiny, jelikož v něm totiž hrají zásadní roli a veřejnost také údajně potřebuje porozumět každé postavě a osobnosti v knize.

18. dubna 2024 17:43 Čas čtení 1:52 Guardian píše o Praze. Pozastavil se nad rostoucím bezdomovectvím Guardian píše o Praze. Pozastavil se nad rostoucím bezdomovectvím

V Refresheru jsme tě již dříve informovali o kontroverzních tvrzeních z nové knihy. Princ Harry například promluvil o tom, že byl fyzicky napaden svým bratrem Williamem. Také se svěřil s tím, že na svůj mrazem zasažený penis použil mastičku Elizabeth Arden, mimochodem stejnou, kterou používala jeho matka Diana na rozpraskané rty. 

Domů
Sdílet
Diskuse