Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
13. ledna 2023 14:10
Čas čtení 1:05
Radim Šlechta

Princ Harry zveřejnil až moc informací o svém penisu. Čtenáři jeho knihy volají po terapii

Princ Harry zveřejnil až moc informací o svém penisu. Čtenáři jeho knihy volají po terapii
Zdroj: TASR/AP
NEWS VELKÁ BRITÁNIE ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Princ Harry je ve své nové knize podle některých lidí až moc otevřený.

Princ Harry je už téměř právoplatnou součástí showbyznysu. S manželkou Meghan natočil dokument a nyní vydává knihu, kterou si můžeš pustit i ve formě audioknihy. A protože pikantnost prodává, rozhodl se v ní být maximálně otevřený. Podle reakcí čtenářů a posluchačů je ale místo pobavení a dojetí provedl freudovskou noční můrou, informují o tom britská média jako Dailymail nebo Mirror.

Princ se totiž svěřil s tím, že na svůj mrazem zasažený penis použil mastičku Elizabeth Arden, mimochodem stejnou, kterou používala jeho matka Diana na rozpraskané rty. V audioknize se svěřil, že jej aplikace krému na penis přenesla do dětství.

Anketa:
Přijde ti, že Harry sdílí se světem až příliš?
Určitě, ale je to jeho věc. Nemusím si tu knihu číst.
Ano, něco si mohl odpustit...
Měl by se toho už vyvarovat úplně.
Je to hustý, cením upřímnost.
Určitě, ale je to jeho věc. Nemusím si tu knihu číst.
38 %
125 Hlasů
Ano, něco si mohl odpustit...
15 %
49 Hlasů
Měl by se toho už vyvarovat úplně.
40 %
131 Hlasů
Je to hustý, cením upřímnost.
8 %
25 Hlasů

„V momentě, kdy jsem krém otevřel, jsem byl jako malý kluk a moje maminka byla v místnosti, kde si krém natírala na rty. Pak už jsem si s ním namazal omrzliny na svém penisu,“ popsal princ Harry v audioknize Spare.

Balzámem na rty se zkoušel ošetřit po návratu ze severního pólu, kde mu kromě penisu omrzly i tváře. Zatímco ty se podařilo zahojit, jeho genitálie se neléčily tak rychle. Harry se svěřil i s tím, že se jej na omrzliny ve tvářích často vyptával jeho otec, Harry měl prý „co dělat, aby nesdílel příliš mnoho informací“. A tak si utajovanou skutečnost o svých intimních partiích vynahradil po dvanácti letech, přičemž se o informaci podělil s celým světem.

Doporučeno
Královská rodina si zoufá. Princ Harry byl unesen „kultem psychoterapie“ a Meghan, tvrdí královský zdroj Královská rodina si zoufá. Princ Harry byl unesen „kultem psychoterapie“ a Meghan, tvrdí královský zdroj 10. ledna 2023 13:13

Na jeho zveřejněné tajemství reagovala řada čtenářů a čtenářek. Zajímá je Harryho motivace, někteří pasáž knihy označují za freudovskou noční můru, jiní říkají, že potřebují okamžitou terapii. Maximální otevřenost se Harrymu příliš nepovedla, a pokud někdy budeš sepisovat svoje paměti, mysli na psychické zdraví čtenářů. Omrzliny na genitáliích a vzpomínku na matku při jejich natírání můžeš s klidem vynechat.

Domů
Sdílet
Diskuse