Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. ledna 2023 13:13
Čas čtení 0:54
Tereza Šnajdrová

Královská rodina si zoufá. Princ Harry byl unesen „kultem psychoterapie“ a Meghan, tvrdí královský zdroj

Královská rodina si zoufá. Princ Harry byl unesen „kultem psychoterapie“ a Meghan, tvrdí královský zdroj
Zdroj: WireImage/Karwai Tang
ZAHRANIČÍ VELKÁ BRITÁNIE ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Zdroj blízký královské rodině tvrdí, že usmíření prince Harryho a jeho rodiny není možné. Harry byl prý unesen Meghan a „kultem psychoterapie“.

Princ Harry vydal nové paměti, ve kterých promluvil o tom, že byl fyzicky napaden svým bratrem Williamem, a královnu popisuje jako „darebáka“. Reakce na takové obvinění na sebe nenechala dlouho čekat. Zdroj blízký královské rodině tvrdí, že usmíření Harryho s rodinou je nemožné, neboť byl princ „unesen Meghan a sektou psychoterapie“, píší Independent a BBC.

Doporučeno
Rychle a zběsile Ostrava: Milovník alkoholických nápojů ujížděl policii rychlostí 200 km/h Rychle a zběsile Ostrava: Milovník alkoholických nápojů ujížděl policii rychlostí 200 km/h 10. ledna 2023 11:05

„Král, Camilla a William se obávají, že situace kolem prince Harryho zůstane nezměněna. Unesl jej kult psychoterapie a Meghan,“ komentoval královský zdroj situaci, v níž se aktuálně nachází královská rodina. Ta prý navíc Harrymu nemůže nic říct, neboť by to princ okamžitě vypustil do světa. „Jsou v pasti. Nemohou se angažovat, protože vše, co řeknou, bude sdíleno s médii. Došlo k naprostému rozpadu důvěry,“ dodal. 

Navzdory tomuto tvrzení princ Harry v nedávném rozhovoru s Tomem Bradbym z ITV řekl, že doufá, že se s rodinou usmíří. „Chtěl bych získat zpět svého otce, chtěl bych mít zpět svého bratra. Chtěl bych se usmířit a třeba to bude mít vlnový efekt po celém světě. Možná je to vznešené, možná naivní, ale to je jedno. Cítím to tak,“ řekl Harry. 

Usmířit by se prý chtěla také Meghan. Král je však podle všeho neoblomný a odmítá přijmout jakoukoli formu omluvy. „Je nemožné, aby se Harry za těchto okolností vrátil,“ dodal zdroj blízký královské rodině. 

O kontroverzních tvrzeních z nové knihy prince Harryho jsme psali v samostatném článku.
Domů
Sdílet
Diskuse