Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Jakub Paulík
22. ledna 2023 10:00
Čas čtení 0:29

Netflix hledá do firemního letadla letušku. Za rok si vydělá až 8,5 milionu korun

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Netflix hledá do firemního letadla letušku. Za rok si vydělá až 8,5 milionu korun
Zdroj: Netflix

Výplata bude záviset na několika faktorech včetně zkušeností.

Netflix hledá letušku/stevarda do jednoho ze svých soukromých letadel v San José v Kalifornii. Za rok by si u známé společnosti zaměstnanec vydělal 60 000 až 385 000 dolarů (v přepočtu 1,3 milionu až 8,5 milionu korun), píše CNBC s odkazem na inzerát zveřejněný na webu Netflixu.

19. ledna 2023 11:38 Čas čtení 1:14 Tinder Swindler na Karvinsku: Podvodníci se vydávali za zpěváka a kapitána, okradli ženy o desítky tisíc Tinder Swindler na Karvinsku: Podvodníci se vydávali za zpěváka a kapitána, okradli ženy o desítky tisíc

Konečná výše finanční odměny se má odvíjet od řady faktorů včetně dosažených kariérních zkušeností. Uchazeč musí respektovat firemní kulturu a profesionálně prezentovat její jméno. Kromě běžných povinností týkajících se práce v letadle se bude přijatý zaměstnanec starat i o letecký sklad.

Jelikož se na palubě letadla budou často nacházet i prominentní osobnosti, zaměstnanec musí dodržovat diskrétnost. Od pracovníka zároveň vyžadují flexibilitu týkající se pracovní doby, přičemž je třeba počítat i s povinnostmi o víkendech a svátcích.

Domů
Sdílet
Diskuse