Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
31. ledna 2023 17:37
Čas čtení 1:03

Nehoda Stonařov: Čelní náraz dvou kamionů si vyžádal dva zraněné

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Nehoda Stonařov: Čelní náraz dvou kamionů si vyžádal dva zraněné
Zdroj: Hasiči Kraje Vysočina

Počasí komplikuje dopravu na mnoha místech České republiky. V pondělí v Kraji Vysočina zasahovali hasiči u dopravních nehod sedmkrát.

Zima, sníh a namrzlé silnice komplikují řidičům cesty. V úterý se v obci Stonařov v Kraji Vysočina srazila dvě nákladní vozidla, nehoda si vyžádala dvě zranění. Jednu osobu museli hasiči vyprošťovat z havarovaného vozidla. Hasiči Kraje Vysočina o tom informují na svých sociálních sítích.

„Před pátou hodinou ráno jsme vyjeli do Stonařova k čelnímu střetu dvou nákladních vozidel. Nehoda si vyžádala dvě zranění. Jednu zraněnou osobu museli hasiči z havarovaného vozidla vyprostit. Při nehodě došlo k poškození nádrží obou vozidel a k masivnímu úniku nafty,“ informují hasiči.

Zároveň vzkazují řidičům, aby jezdili opatrně. Vysočinu zasypává sníh už druhý den a případ nehody ve Stonařově nebyl jedinou srážkou. V pondělí hasiči u dopravních nehod zasahovali sedmkrát.

„Při nehodách se zranilo pět lidí. Nejvíce nehod bylo na Havlíčkobrodsku. Bouralo se u Křešína, v Ledči nad Sázavou, u Slavíkova, v Golčově Jeníkově, u Habrů a Skřivánku. Ani dnes není situace lepší. Od půlnoci jsme k dopravním nehodám vyjeli třikrát,“ uvedli hasiči.

10. dubna 2024 10:00 Čas čtení 3:14 10 zlozvyků, které nejvíce zvedají tep řidičům a cyklistům v Česku. Který je nejhorší? | Anketa 10 zlozvyků, které nejvíce zvedají tep řidičům a cyklistům v Česku. Který je nejhorší? | Anketa

Doprava ale není snadná ani v ostatních místech České republiky. Jak jsme tě informovali, v Krkonoších například platí výstraha vysokého nebezpečí před sněhovými závějemi. Mohou se tvořit v polohách nad 800 metrů nad mořem. Výstraha platí až do čtvrtečního večera i pro části Libereckého a Královéhradeckého kraje. Podobně počasí komplikuje dopravu i na Zlínsku nebo Olomoucku.

Domů
Sdílet
Diskuse