Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Samsung.
3. února 2023 12:20
Čas čtení 3:18
Sponzorovaný obsah

Konec rozostřeným fotkám a videím: Samsung představuje řadu Galaxy S23 s umělou inteligencí

Konec rozostřeným fotkám a videím: Samsung představuje řadu Galaxy S23 s umělou inteligencí
Zdroj: Samsung
TECH SAMSUNG SMARTPHONE
Uložit Uložené

Nové modely smartphonů Samsung nabízí špičkový fotoaparát i výkon pro hraní náročných her.

Nejvyspělejší fotografický systém v historii celé série, procesor uzpůsobený na hraní náročných her, atraktivní a zároveň ekologické provedení. Samsung představuje modely Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ a Galaxy S23, které zahajují novou éru v historii prémiových smartphonů Samsung Galaxy. 

Galaxy S23 Ultra: Ještě lepší zážitek z fotografování

Chceš si natočit koncert oblíbené hudební hvězdy nebo si prostě pořídit památku na příjemnou večeři s přáteli? V každém případě se můžeš těšit na ostřejší snímky než kdy dříve. Do výbavy Galaxy S23 Ultra patří nejvyspělejší fotografický systém, jaký telefon Galaxy kdy měl, s neuvěřitelně kvalitní kresbou detailů.

Vylepšené funkce pro noční fotografování a natáčení optimalizují snímky tak, že jsou ostré za jakýchkoliv podmínek. Algoritmy digitálního zpracování obrazu s využitím umělé inteligence vylepší detaily a barevné odstíny, čímž odstraní šum, který často znehodnocuje fotografie pořízené na špatném světle. V celé řadě Galaxy S23 najdeš přední fotoaparáty s technologií Super HDR, rychlým automatickým ostřením a vyšší záznamovou frekvencí, která narostla ze 30 na 60 obrazů za sekundu.

samsung, galaxy s23
Zdroj: Samsung

Uživatelé mohou využít celou řadu dalších fotografických nástrojů. Patří k nim například aplikace Expert RAW, která umožňuje ukládat fotografie souběžně ve formátech RAW i JPG jako u profesionálních zrcadlovek, ovšem bez rozměrné a těžké výbavy. Ve složitějších světelných podmínkách lze experimentovat s vícenásobnou expozicí, režim Astrofotografie zase umožňuje pořizovat skvělé záběry Mléčné dráhy či jiných objektů na noční obloze.

předobjednej si Galaxy s23 ultra

Špičkový výkon znamená budoucnost mobilního hraní

Herní vývojáři i samotní hráči touží neustále naplňovat i ty nejodvážnější představy. To si žádá technologii, která překoná veškerá očekávání. Proto firmy Samsung a Qualcomm vylepšily modely Samsung Galaxy pomocí zbrusu nové platformy Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy, což je nejvýkonnější platforma v historii řady Galaxy. Zároveň se jedná o nejrychlejší procesor Snapdragon na současném trhu. 

Budoucnost patří dokonalé digitální realitě, proto Galaxy S23 Ultra přichází s podporou technologie sledování světelných paprsků v reálném čase (real-time ray tracing). Výsledkem je věrnější zobrazení pohybových scén. Zvětšila se také chladicí komora, což znamená lepší a stabilnější výkon při dlouhém a náročném hraní.

samsung, galaxy s23
Zdroj: Samsung

Rozměrný displej a menší zátěž pro oči

Špičkové výkonové parametry modelu Galaxy S23 Ultra přijdou vhod i vzhledem k rozměrnému displeji s úhlopříčkou 6,8 palce neboli 17,2 cm. Není tolik zakřivený do okrajů jako u předchozích modelů, čímž se jeho plocha opticky zvětšuje a zplošťuje, a displej tak nabízí nejlepší obraz v historii chytrých telefonů Samsung Galaxy. Jedinečná funkce Enhanced Comfort umožňuje upravit barevné odstíny a kontrast, což především v noci znamená menší zátěž pro oči. K dispozici jsou nově tři stupně intenzity podsvícení namísto dvou, čehož využiješ za jasných slunečných dnů.

S důrazem na blaho planety

Řada Galaxy S23 přináší nejen skvělé technologie, ale také ekologicky šetrné provedení. V porovnání s řadou Galaxy S22 se zvýšil podíl recyklovaných materiálů ze šesti interních komponentů u Galaxy S22 Ultra na 12 u Galaxy S23 Ultra. Řada Galaxy S23 také využívá širší spektrum recyklovaných materiálů než jakékoli jiné smartphony Galaxy, například recyklovaný hliník a sklo, recyklované plasty z vyřazených rybářských sítí, barelů na vodu a PET lahví.

Nová řada S23 jako první disponuje ochranným krycím sklem Corning Gorilla Glass Victus 2 s vylepšenou dlouhodobou trvanlivostí. Při jeho výrobě se používal recyklovaný obsah v průměru ze 22 procent. Samsung prodává všechny telefony Galaxy S23 v krabičkách vyrobených kompletně z recyklovaného papíru.

samsung, galaxy s23
Zdroj: Samsung

Bezpečnost na prvním místě

Bezpečí a ochrana osobních údajů tvoří základ celé řady Galaxy S23. Každý chytrý telefon disponuje komplexním systémem zabezpečení Samsung Knox, který získal více oficiálních bezpečnostních certifikátů než jakékoli jiné mobilní zařízení, platforma nebo řešení na trhu. Díky jednoduchému ovládacímu panelu mají uživatelé modelů Samsung Galaxy dokonalý přehled, kdo má přístup k jejich datům a jak se využívají. 

Flexibilita, která udává životní styl

Lepší vzájemná komunikace modelů Galaxy S přináší spoustu dalších výhod. Systém Samsung Multi Control, který umožňuje ovládat notebooky a tablety Samsung Galaxy pomocí jediné klávesnice a myši, nyní přichází i do telefonů Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ a Galaxy S23. Vylepšené možnosti práce usnadňují například kopírování textů z jednoho zařízení do druhého.

Model Galaxy S23 Ultra také díky funkci Google Meet vylepšuje možnosti videohovorů, při nichž lze využívat poznámky Samsung Notes a pracovat s dotykovým perem S Pen. Při schůzkách přes Google Meet mohou všichni účastníci současně upravovat dokument v různých zařízeních se systémem Android.

samsung, galaxy s23
Zdroj: Samsung

Zvýhodněné nabídky pro první kupce

Mobilní telefony Galaxy S23, S23+ a S23 Ultra s větší kapacitou úložiště se začnou v České republice prodávat 6. února, varianty s nižšími kapacitami od 17. února 2023.

Zákazníci, kteří si v období od 1. února do 16. února 2023 (včetně) nebo do vyprodání zásob koupí mobilní telefon Galaxy S23, S23+ nebo S23 Ultra, získají model s dvojnásobně vyšší kapacitou paměti za cenu modelu s kapacitou nižší. Při nákupu stačí zadat slevový kód, v případě nákupu v prodejně slevu uplatní prodejce.

Po registraci na stránkách www.novysamsung.cz můžeš také odprodat své staré zařízení a k výkupní ceně navíc získat výkupní bonus ve výši 3 000 Kč. Celkově tak v rámci zahajovací nabídky získáš bonusy v hodnotě až 8 500 Kč.

Domů
Sdílet
Diskuse