Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. února 2023 15:30
Čas čtení 1:39
Vojtěch Vanda

Nejlepší memes ze zápasu Jakea Paula a Tommyho Furyho se radovaly nejen z Paulovy prohry, ale i samotného průběhu zápasu

Nejlepší memes ze zápasu Jakea Paula a Tommyho Furyho se radovaly nejen z Paulovy prohry, ale i samotného průběhu zápasu
Zdroj: Getty Images/Al Bello
ZAJÍMAVOSTI BOX JAKE PAUL SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Co říká svět internetových memes na porážku kontroverzního youtubera?

Jake Paul již zná hořkost porážky. V boxerském megazápase v Rijádu, hlavním městě Saúdské Arábie, prohrál s mladším bratrem světového šampiona Tysona Furyho Tommym. Na porážku kontroverzního youtubera, který se v rinzích doposud činil, čekala spousta jeho odpůrců dlouho, konkrétně na tento zápas se čekalo přes dva roky. Proto není divu, že se po pokoření Paula objevila na internetu spousta memes, které si z jeho neúspěchu utahují.

Doporučeno
Jake Paul v megazápase těsně prohrál s Tommym Furym. Kolik milionů si oba vydělali? Jake Paul v megazápase těsně prohrál s Tommym Furym. Kolik milionů si oba vydělali? 27. února 2023 6:26

Paul se již v ringu postavil youtuberům i sportovcům. Vítezství urval proti hvězdě NBA Nateu Robinsonovi, olympijskému bijci v MMA Benu Askrenovi, dvakrát s boxerem a mediální hvězdou Tyronem Woodleym, a dokonce porazil i legendu UFC Andersona Silvu. S Furym nicméně narazil, což podnítilo kreativitu internetových vtipálků.

Jedním z hlavních motivů byla sevření, kterých se v zápase objevilo nepočítaně a rozhodčí následně musel zasáhnout do boje. 

Své si pověděl i bývalý anglický fotbalista a později sportovní reportér a komentátor Gary Lineker.

Samotné vítězství ale některým stačilo.

Přesto ale panovaly obavy, že se zápas, který vynesl oběma bojovníkům velké peníze (jak jsme tě informovali, Jake Paul měl mít možnost vydělat si za zápas 8 milionů dolarů, jeho protivník až 4,5 milionu dolarů), odehrál podle jistého scénáře.

V neposlední řadě na sebe však upozornil i youtuberův bratr Logan Paul, který si po výhře jeho oponenta nebral servítky s celou rodinou Furyů.

A pokud jsi náhodou neměl*a čas sledovat zápas během přímého přenosu, nevadí. Podle některých probíhal boj takto:

Domů
Sdílet
Diskuse