Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. února 2023 13:39
Čas čtení 0:33
Tereza Šnajdrová

Kolik velbloudů bys dostal*a za svou partnerku či partnera? Vypočítej si to

Kolik velbloudů bys dostal*a za svou partnerku či partnera? Vypočítej si to
Zdroj: Unsplash/Sebastian Laube/volně k použití
NEWS TIKTOK VZTAHY
Uložit Uložené

Camel Calculator ti spočítá, kolik velbloudů bys dostal*a za svou partnerku či partnera.

TikTokem se šíří nový trend –⁠ kalkulačka hodnoty tvého partnera*partnerky. Několika kliknutími si můžeš spočítat, kolik velbloudů bys dostal*a, kdyby ses ji*ho rozhodl*a prodat. Obchod s bílým masem je sice v Česku zakázaný, ale Camel Calculator tě pobaví. Alespoň ve virtuálním světě. 

Doporučeno
„To, že mám vagínu, neznamená, že musím rodit.“ Vyzpovídali jsme 3 ženy, které podstoupily dobrovolnou sterilizaci „To, že mám vagínu, neznamená, že musím rodit.“ Vyzpovídali jsme 3 ženy, které podstoupily dobrovolnou sterilizaci 28. února 2023 8:00

Velbloudi byli dříve používáni jako určitá forma měny, avšak jakou hodnotu přesně měli, není známé. Dnes ceny velbloudů začínají na 5 500 dolarech (zhruba 122 tisíc korun), a tak bys za partnera*partnerku mohl*a dostat pěkný balík. 

Kolik velbloudů bys dostal*a za svého partnera*partnerku?

Vyplnění kvízu je velmi jednoduché. V prvním kroku si zvolíš, zda budeš počítat cenu přítele nebo přítelkyně, pak vyplníš věk, výšku, barvu vlasů, délku vlasů, barvu očí, typ postavy a je to! 

Pak už jenom klikneš na tlačítko „spočítat“ a během pár sekund se dozvíš, kolik velbloudů bys za svou drahou polovičku dostal*a.

Domů
Sdílet
Diskuse