Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Koucká
5. března 2023 14:00
Čas čtení 0:32

Jen čtyři dny v práci? Ptali jsme se Pražanů, co by na to řekli (Video)

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Vyrazili jsme do pražských ulic ptát se, jestli byste chtěli pracovat kratší dobu. Co jsme se dozvěděli?

S myšlenkou zkrácení pracovního týdne si pohrává několik dalších evropských států, jako je například Finsko. Jak nám ale potvrdili odborníci v našem nedávném článku, Česko na to připravené není.

Přesto jsme se šli ptát do ulic, tentokrát do kancelářské pražské čtvrti na Pankráci, na to, co si o zkrácení pracovního týdne myslíte vy.

Co jsme se dozvěděli? Že až na pár výjimek by se vám méně pracovních dnů líbilo. Nejčastěji proto, že byste se mohli víc věnovat svým koníčkům, rodinám nebo odpočinku.

Podívej se na celé video nahoře v přehrávači nebo na našem YouTube kanále. Ptáme se i na to, jak takový zkrácený týden může vypadat – spíše čtyři dny práce a tři dny volna, nebo pět dní práce s kratší pracovní dobou? A co ty? Líbil by se ti kratší týden? A kterou ze dvou možností bys preferoval*a? 
Domů
Sdílet
Diskuse