Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Barbora Fábryová
15. března 2023 15:48
Čas čtení 0:38

Kolumbijská policie zatkla nebezpečného drogového dealera. Jedná se o Slováka ze známé kauzy s narkotiky za statisíce

Kategorie:
Uložit Uložené
Kolumbijská policie zatkla nebezpečného drogového dealera. Jedná se o Slováka ze známé kauzy s narkotiky za statisíce
Zdroj: Colombia police

Podle informací by mělo jít o pachatele z velké drogové kauzy „Parketár“.

Kolumbijská policie zadržela nebezpečného drogového dealera. Podle informací TV JOJ jde o Slováka, kterého naše orgány vyšetřovaly v medializovaném případě „Parketár“. Na muže je vydán mezinárodní zatykač.

Muže zadrželo speciální protidrogové komando v rodinném domě ve městě Cartagena. Podle informací deníku Universal pátral po muži Interpol ve více zemích.

Celou razii provádělo ředitelství kriminálního vyšetřování s pomocí Interpolu a kolumbijské národní policie v souladu se soudním příkazem.

Akce Parketár

V červenci 2022 NAKA ve spolupráci s maďarskou a rakouskou policií provedla protidrogovou akci s krycím názvem „Parketár“.

Na území Slovenské republiky policie zadržela sedm osob, zajistila psychotropní látky v hodnotě 250 tisíc eur (asi 6 milionů korun) a finanční hotovost více než 300 tisíc eur (asi 7 milionů korun).

„Vyšetřovatel národní kriminální agentury obvinil 16 osob ze zločinu založení, zosnování a podporování zločinecké skupiny (podle § 296 trestního zákona) a z obzvláště závažného zločinu nedovolené výroby omamných a psychotropních látek, jedů nebo prekurzorů, jejich držení a obchodování s nimi,“ píše policie na Facebooku.

Zpět
Sdílet
Diskuse