Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. března 2023 9:43
Čas čtení 0:43
Florián Meričko

Selena Gomez se zapsala do historie. Jako první žena na Instagramu překonala hranici 400 milionů followerů

Selena Gomez se zapsala do historie. Jako první žena na Instagramu překonala hranici 400 milionů followerů
Zdroj: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic
ZAHRANIČÍ INSTAGRAM
Uložit Uložené

Nový rekord pokořila jen měsíc poté, co se stala nejsledovanější ženou na sociální síti Instagram.

Americká zpěvačka a herečka Selena Gomez se oficiálně stala první ženou, která překonala hranici 400 milionů followerů na Instagramu. Informuje o tom Billboard. Podařilo se jí to jen několik týdnů poté, co se stala nejsledovanější ženou na populární sociální síti.

Podle slov fanoušků jí právem patří prvenství, o které připravila známou modelku a podnikatelku Kylie Jenner. Zatímco v polovině února byl rozdíl mezi těmito dvěma influencerkami jen minimální, momentálně má Selena Gomez již o 18 milionů followerů víc než Kylie.

V lednu byla terčem šikany

Selena Gomez byla ještě začátkem roku terčem šikany na sociálních sítích, kde lidé komentovali její postavu. Stalo se tak po zveřejnění fotografií z předávání Zlatých glóbů. Selena ale uvedla, že si bodyshaming nepřipouští.

Negativní reakce zároveň spustily vlnu pozitivních komentářů, ve kterých lidé chválili 30letou herečku za její přirozenou krásu.

Pokud by Selena chtěla zaútočit na prvenství v počtu followerů na Instagramu, musela by překonat portugalského fotbalistu Cristiana Ronalda, který má momentálně více než 561 milionů fanoušků.

Domů
Sdílet
Diskuse