Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. dubna 2024 18:23
Čas čtení 0:54
Radoslava Juračková

Íránský MMA zápasník napadl na turnaji cage girl. Vadilo mu, že byla příliš vyzývavě oblečená

Íránský MMA zápasník napadl na turnaji cage girl. Vadilo mu, že byla příliš vyzývavě oblečená
Zdroj: X/ @@eduardomenoni
SPORT MMA
Uložit Uložené

Dívka měla na sobě sportovní oblečení, což muslimskému bojovníkovi z Íránu nesmírně vadilo.

K incidentu došlo v Rusku během zápasu pořádaného organizací Hardcore Fighting Championship (HFC). Íránský bojovník MMA Ali Heibati před zápasem na turnaji kopl cage girl a oznámil, že zápas právě začíná. Za toto nevhodné chování si vysloužil doživotní zákaz účasti na zápasech organizace, informuje portál TalkSport.

Muslimskému zápasníkovi vadilo, že dívka měla podle něj příliš odhalující oblečení. Chtěl prý, aby nosila hidžáb. Situaci po útoku uklidnil rozhodčí. Íránský zápasník měl však během pátečního večera na kontě několik incidentů. Prohrál zápas a místo toho, aby se smířil s výsledkem, napadl svého soupeře. Tím byl Rus Arkadij Osipjan. Zatímco se radoval z výhry, Íránec ho udeřil pěstí do zátylku. Opět museli zasáhnout rozhodčí.

Série incidentů skončila hromadnou rvačkou. Ostatním zápasníkům se nelíbilo, že v ringu napadl dívku, a po zápase ho napadli. Organizace se proti útoku zápasníka ohradila a v prohlášení uvedla, že takové chování, zejména vůči ženě, je nepřijatelné.

Kromě doživotního zákazu účasti na turnajích HFC nebude Íránci vyplacen ani poplatek. Organizace rozhodla, že jeho zápasový poplatek propadne dívce, do které kopl.

Doporučeno
Cage girl Evina: Občas mi z klece během zápasu stříkla krev bojovníků přímo na tvář (Rozhovor) Cage girl Evina: Občas mi z klece během zápasu stříkla krev bojovníků přímo na tvář (Rozhovor) 29. ledna 2022 14:30
Zpět
Sdílet
Diskuse