Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kristýna Dobiášová
24. března 2023 7:34
Čas čtení 0:32

Policie pátrá po třináctileté dívce ze středních Čech, je v ohrožení života. Zanechala po sobě dopis na rozloučenou

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Policie pátrá po třináctileté dívce ze středních Čech, je v ohrožení života. Zanechala po sobě dopis na rozloučenou
Zdroj: Policie ČR (ilustrační foto)

Policie České republiky hledá třináctiletou Viktorii ze středních Čech, která se ve čtvrtek nevrátila domů. Má krátké hnědočerné vlasy, nosí rovnátka. Zanechala po sobě dopis na rozloučenou. V případě informací volejte na linku 158.

Policie pátrá po třináctileté dívce ze středních Čech, píše na Twitteru. Jmenuje se Viktorie. Ve čtvrtek se nevrátila ze školy domů. Vyvstaly obavy o její život, jelikož po sobě zanechala dopis na rozloučenou. Lidé ji naposledy spatřili ve čtvrtek kolem 18. hodiny u hřiště v Pražské ulici ve Slaném.

pátrání
Zdroj: Policie ČR


Dívka je střední postavy, měří 167 cm. Má krátké hnědočerné vlasy a zelenohnědé oči. Může na sobě mít krátkou zlatohnědou bundu. Viktorie by měla mít sklony k sebepoškozování, doma zanechala dopis na rozloučenou. V případě informací volej na linku 158.

Domů
Sdílet
Diskuse