Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. března 2023 19:35
Čas čtení 0:52
Denisa Šútorová

Adidas přichází o další celebritu. Společnost opouští Beyoncé a její značka Ivy Park. Důvodem měly být neshody

Adidas přichází o další celebritu. Společnost opouští Beyoncé a její značka Ivy Park. Důvodem měly být neshody
Zdroj: Getty Images
OSOBNOSTI ADIDAS BEYONCÉ MÓDA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Queen B má mít nyní nad vlastní značkou stoprocentní moc.

Značka sportovního oblečení Ivy Park patří mezi úspěšné projekty Beyoncé. V roce 2019 zpěvačka uzavřela partnerství se společností adidas a kolekce tvořila pod jejím vedením. Podle portálu Highsnobiety však spolupráci se sportovním gigantem odzvonilo. Zpěvačka a adidas se dohodly na ukončení spolupráce, přičemž hlavním důvodem měly být rozdílné představy o kreativních procesech.

Doporučeno
Mám psychedelický styl, v rapu se snažím předat zkušenosti ze svých tripů, říká Hey Yendo Mám psychedelický styl, v rapu se snažím předat zkušenosti ze svých tripů, říká Hey Yendo 25. března 2023 12:00
beyonce, adidas, ivypark
Zdroj: ADIDAS

Beyoncé založila Ivy Park ještě v roce 2016, a to ve spolupráci s britskou značkou Topshop. O dva roky později se zpěvačce podařilo nad Ivy Park získat plnou moc. Její nové uvedení na trh se však uskutečnilo až v rámci spolupráce se značkou adidas.

Dvojice odpromovala společnou linii adidas x IVY PARK ve velkém stylu, čímž debutovala čtyřleté a velmi plodné partnerství. V nabídce nechybělo sportovní oblečení, obuv ani plavky.

beyonce, adidasxivypark
Zdroj: ADIDAS X IVY PARK

Ukončením spolupráce se společností adidas Beyoncé přebírá nad vlastní značkou stoprocentní moc. Rozhodnutí bylo oznámeno krátce po zveřejnění informace, že příjmy ze spolupráce adidas x IVY PARK klesly za rok 2022 o 50 %. Přestože vedení adidasu tyto informace popřelo, Queen B si nedokázalo udržet. Jejich kontrakt měl být oficiálně ukončen až po roce 2023.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by IVY PARK (@weareivypark)

Beyoncé je tak v pořadí druhou celebritou, se kterou adidas ukončil spolupráci. Ještě minulý rok zanikla spolupráce adidasu s rapperem Ye (Kanye West), mohly za to hudebníkovy nevhodné komentáře na sociálních sítích.

Domů
Sdílet
Diskuse