Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. dubna 2023 19:25
Čas čtení 0:38
Ondřej Jarůšek

Megazápas potvrzen! Jake Paul se pobije s legendou UFC Natem Diazem

Megazápas potvrzen! Jake Paul se pobije s legendou UFC Natem Diazem
Zdroj: Getty Images/Al Bello
SPORT BOJOVÉ SPORTY BOX JAKE PAUL MMA
Uložit Uložené

Toto bude velké. Jake Paul a Nate Diaz se spolu pobijí už v létě.

Youtuber a boxer Jake Paul už zná jméno svého příštího soupeře. Mezi šestnácti provazy se nestřetne s nikým jiným než s legendou UFC Natem Diazem, který před pár měsíci svou štaci v největší MMA organizaci po dlouhých letech ukončil. Bojovníci poměří síly 5. srpna 2023. Zápas se bude vysílat na streamovací službě DAZN, která zápas oznámila na sociálních sítích.

Doporučeno
Zažije Česko šok? Vémolovi vyhrožuje knock-outem obrovský outsider, ze židle tě zvednou i zápasy obřích siláků Zažije Česko šok? Vémolovi vyhrožuje knock-outem obrovský outsider, ze židle tě zvednou i zápasy obřích siláků 10. dubna 2023 8:00

Jake Paul už má za sebou sedm profesionálních zápasů v boxu, ve kterých knockoutoval například bývalé bojovníky UFC Bena Askrena nebo Tyrona Woodleyho. Na body porazil i legendárního UFC zápasníka Andersona Silvu. Svou první porážku si Jake Paul připsal v posledním zápase s Tommym Furym, bratrem světového šampiona Tysona Furyho, který internetového baviče porazil na body.

Nate Diaz patří mezi největší hvězdy, jaké prošly organizací UFC. Za svou bohatou kariéru posbíral 21 vítězství a 13 porážek. S největší MMA ligou se rozloučil v loňském roce, kdy ve čtvrtém kole uškrtil Tonyho Fergusona.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený DAZN Boxing (@daznboxing)

Domů
Sdílet
Diskuse