Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. dubna 2023 16:44
Čas čtení 0:30
Kristýna Dobiášová

Vyšel trailer na prequel Hunger Games. Snímek doplní i hvězdná jména z Euphorie nebo Hry o trůny

Vyšel trailer na prequel Hunger Games. Snímek doplní i hvězdná jména z Euphorie nebo Hry o trůny
Zdroj: Lionsgate
FILMY A SERIÁLY FILM FILMY 2023 NOVÉ FILMY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Další film ze světa Hunger Games zamíří do kin 17. listopadu. Společnost Lionsgate, která za ním stojí, zveřejnila první trailer. Kromě hlavních postav ukazuje i další známé herce, které můžeš znát ze seriálů Euphorie nebo Hra o trůny.

Společnost Lionsgate zveřejnila trailer k chystanému snímku Hunger Games: Balada o ptácích a hadech. Jde o jeden z jejích nejočekávanějších titulů. V hlavních rolích se představí Rachel Zegler (Shazam! Hněv bohů, West Side Story) a Tom Blyth (Požehnání, Robin Hood).

Nový film se odehrává zhruba 64 let před dějem původní knižní trilogie. Příběh sleduje osmnáctiletého Corionala Snowa předtím, než se stane prezidentem Panemu. Ten je jedinou nadějí svého rodu, který v poválečném Kapitolu upadl v nemilost.

Doporučeno
Jana Bernášková nám jedla syrová játra. Zabíjíme děti a drtíme hlavy, říká režisér prvního pravého českého hororu Jakub Krumpoch Jana Bernášková nám jedla syrová játra. Zabíjíme děti a drtíme hlavy, říká režisér prvního pravého českého hororu Jakub Krumpoch 28. dubna 2023 14:45

Snímek doplní i řada hvězdných jmen

S blížícím se desátým ročníkem Hladových her se Snow stává mentorem Lucy Gray Baird ze dvanáctého okrsku. Další filmová adaptace ze světa autorky Suzanne Collins přinese i několik známých jmen. Mezi nimi jsou Hunter Schafer (Euphoria), Viola Davis (Sebevražedný oddíl, Vdovy) nebo Peter Dinklage (Hra o trůny, Cyrano).

Doporučeno
„Chtěla jsem roli Taťky Šmouly.“ Rihanna propůjčí svůj hlas jedné postavičce ze Šmoulů, podívej se které „Chtěla jsem roli Taťky Šmouly.“ Rihanna propůjčí svůj hlas jedné postavičce ze Šmoulů, podívej se které 28. dubna 2023 14:51
Domů
Sdílet
Diskuse