Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš poslední stranu článku:
10 nejlepších jarních outfitů. Češky a Slovenky je nachází v kouscích za tisíce i v sekáčových úlovcích

Petra Macková  @pepamack 

Slovenka Petra Macková, která dlouhá léta žije v Austrálii, má módu v krvi a díky štíhlé postavě vypadá fantasticky ve všem, co si oblékne.

Módní ikona a influencerka s více než milionem followerů na Instagramu nás v dubnu ohromila tímto minimalistickým jarním outfitem, kdy sladila mírně oversized světlé sako s bílým tričkem a se světle modrými džíny v rovném střihu s vysokým pasem. Kombinaci jako stvořenou na večer strávený ve městě doplnila o otevřenou obuv s hranatou platformou, úzké sluneční brýle a minikabelku se známým monogramem Christian Dior.

Andy Csinger
Zdroj: Instagram/@andicsinger

Andy Csinger  @andicsinger

Influencerka Andy Csinger po přesunu z Austrálie na jih Itálie výrazně obměnila svůj šatník. Zatímco v minulosti preferovala skandinávský minimalismus, nyní září ve výrazných kouscích.

V dubnu předvedla několik stylových looků, z nichž jsme vybrali tuto trendy kombinaci proužkovaného pleteného svetříku s lněnými šortkami s vysokým pasem a se světle hnědými kozačkami na vysokém podpatku. Chválíme také výběr slunečních brýlí v nadčasovém černém provedení a ve tvaru kočičích očí.

Erika Palkovičová
Zdroj: Instagram/@eripalko

Erika Palkovičová  @eripalko

Na pražském fashion weeku zazářila také slovenská modelka Erika Palkovičová, která má za sebou desítky přehlídek i reklamních kampaní pro módní domy.

Před fotografy se ukázala v kožené letecké bundě do pasu od návrhářky Ivany Mentlové v hodnotě několika tisíc eur, kterou doplnila o černé kožené kalhoty, bílé boty značky Maison Margiela a minikabelku na řetízku s logem Chanel. Outfit jednoduchý, stylový a náramně atraktivní!

Karolína Chomisteková
Zdroj: Instagram/@karolinachomistek

Karolína Chomisteková  @karolinachomistek

Jen velmi málo Slovenek nás svým vkusem baví tak jako Karolína Chomisteková. Bývalá královna soutěže krásy naši redakci tentokrát okouzlila svěžím jarním outfitem značky NA-KD, který sestával z oversized saka a volných kalhot.

K těmto kouskům si Karolína oblékla zkrácené bílé tričko a svůj look doplnila o zlaté šperky Tiffany & Co. či kabelku značky Fendi v přibližné hodnotě 47 tisíc korun.

Jana Tomas
Zdroj: Instagram/@janatini

Jana Tomas  @janatini

Poslední dámský outfit našeho dubnového výběru patří influencerce a návrhářce Janě Tomas, která léta v modelingu zužitkovala tak, že si vytvořila vlastní originální styl.

Jana v tomto případě vsadila na kousky ve stylu osmdesátých let a udělala dobře. Zkrácené sako širokého střihu s množstvím detailů a odhalenými zády slovenské značky Bagbet sladila s tmavými proužkovanými kalhotami, kovbojskými botami ze Zary a krátkým bílým topem z obchodu H&M. Štěstí při výběru doplňků padlo na oblíbenou kabelku Jacquemus za zhruba 12 tisíc korun a sluneční brýle módního domu Saint Laurent.

BONUS

Jan Hrdlička
Zdroj: Instagram/@jan_hrdlicka

Jan Hrdlička  @jan_hrdlicka

Jednoduchý pánský outfit, který snadno sestavíš z oblečení ve svém šatníku. Jan Hrdlička má na sobě kousky značky GAP.

Jakub Kulíšek
Zdroj: Instagram/@jakubkulisek

Luboš Kulíšek  @luboskulisek

Úplný závěr článku patří influencerovi Luboši Kulíškovi. Jeho preppy outfit je postaven na černé motorkářské bundě, šedých retro džínách rovného střihu a kožených botách.

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse