Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. května 2023 18:00
Čas čtení 0:39
Kuni Nguyenová

50 Cent se vrací do Prahy! Kdy tu bude a kolik stojí lístky?

50 Cent se vrací do Prahy! Kdy tu bude a kolik stojí lístky?
Zdroj: Flickr/Stylish HD Wallpapers/volně k použití
NEWS 50 CENT HUDBA KONCERTY PRAHA
Uložit Uložené

Lístky si budeš moci koupit v předprodeji již příští týden v pátek.

Legenda na rapové scéně 50 Cent si pro české fanoušky a fanynky připravila skvělou novinku. Na podzim vystoupí v Praze. Koncert proběhne 28. října v O2 aréně a podle informací oficiálních prodejců se bude cena lístků pohybovat mezi 1690 Kč až 2390 Kč. Předprodej odstartuje již příští týden 12. května v 10 hodin ráno.

Hudební interpret potvrdil své celosvětové turné, včetně zastávky v Praze, i na svém Instagramu. Na turné se vydává ke 20. výročí vydání svého debutového alba Get Rich or Die Tryin‘. Odstartuje jej 21. července v Salt Lake City amerického státu Utah a zakončí jej koncertem v Birminghamu ve Velké Británii.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený 50 Cent (@50cent)

Turné podpoří na všech koncertech speciální host a dlouholetý přítel Busta Rhymes. Další speciální hosté budou ještě oznámeni.

Curtis James Jackson III, spíše známý jako 50 Cent, se do Prahy vrací zhruba po roce, v O2 aréně vystoupil loni 17. října a 18. října. Z jeho dvojkoncertu jsme ti v Refresheru přinesli i reportáž.

Domů
Sdílet
Diskuse