Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti New Balance.
12. května 2023 19:30
Čas čtení 2:10
Sponzorovaný obsah

New Balance slaví svoji ikonickou šedou barvu a uvádí speciální edici tenisek. Tyto novinky doplní tvůj letní šatník

New Balance slaví svoji ikonickou šedou barvu a uvádí speciální edici tenisek. Tyto novinky doplní tvůj letní šatník
Zdroj: New Balance
MÓDA
Uložit Uložené

Značka každoročně připravuje speciální limitované kolekce na oslavu barvy, které vděčí za úspěch. Letos kromě šedé edice svých vlajkových modelů tenisek a oblečení představila také novinky Moon Daze.

Typické „dad shoes“ jsou nadčasovým kouskem, který dokázal udržet krok s dobou. Když si vzpomeneš na New Balance, pravděpodobně si hned představíš známou siluetu tenisek v šedé barvě. Na tuto myšlenku navazuje i Grey Day, který bude 12. května. Tento den je oslavou barvy, která se stala symbolem New Balance a zároveň je již nedílnou součástí značky.

Dává prostor kreativitě ve stylingu, a proto je zásadní barvou v historii New Balance. Značka se prosadila již v 80. letech díky svým ikonickým modelům, jako jsou například 990 a 574. Když byl v roce 1982 poprvé na trh uveden model 990, byla jeho cena na tu dobu nadprůměrná. Díky nadčasovému designu a prémiovému šedému semiši ale byli lidé v té době ochotni dát za tento model i 100 dolarů. Z 990 se tak okamžitě stal hit.

V rámci oslav se můžeš těšit na speciální edici známých tenisek i oblečení v ikonické šedé barvě a také na novou kolekci Moon Daze.

zjisti víc
new balance
Zdroj: New Balance

Vliv tohoto odstínu šedé je nezpochybnitelný. Značka každoročně připravuje speciální limitované kolekce na oslavu barvy, které vděčí za úspěch. Letos kromě šedé edice svých vlajkových modelů tenisek (včetně 990, 991, 574) a oblečení představila také novinky Moon Daze. Tato edice je inspirována Měsícem a celým spektrem odstínů šedé, které ho vystihují. Designéři tě obalem Moon Daze Pack chtějí inspirovat k překonávání vlastních limitů a pohrávají si s otázkou Co kdyby byly New Balance první tenisky na Měsíci? Jak by vypadaly?

Podívej se na kolekci
New BalanceNew BalanceNew BalanceNew Balance
Zobrazit galerii
(17)

Moon Daze Pack obsahuje 4 typy modelů – 550, 580, 9060 a More Trail. Každý z modelů je v jiném odstínu šedé, aby vystihoval konkrétní fázi Měsíce. Nezapomeň, že tato kolekce je dostupná od 12. května.

Jak nosí šedé klasiky inspirativní osobnosti ze Slovenska?

@yak.sha

Přistání na Měsíci bylo v minulosti považováno za nemožné. Měsíc inspiroval také novou kolekci Moon Daze, kterou bude slavit letošní Grey Day. Co jsi v minulosti považoval za „nemožné“ a teď je to už pro tebe běžná realita?

Každý můj den byl tak trošku nemyslitelný sen, ze kterého se mi podařilo vytvořit realitu.

Co budeš dělat během Grey Day 12. května?

Čeká mě třífázový trénink před mým prvním triatlonem.

yaksha
Zdroj: Alex Hudák

@lindagunisova

Jak vnímáš šedou barvu? Co se ti s ní spojuje?U mě v šatníku nenajdete téměř nic barevného, ​​moje nejoblíbenější barvy jsou černá, šedá a krémová. Miluji zemité odstíny, to, jak se v nich cítím, jak se mezi sebou snadno kombinují. Hlavně šedá se dokonale hodí k džínám zkombinovaným s bílou nebo vintage koženou biker bundou. Je to nevtíravá barva, která dovolí vyniknout vaší osobnosti.

Co tě inspiruje, dává energii v tvorbě a naplňuje tvůj život?Nejraději jsem inspirována lidmi, místy a zážitky. Proto ráda pozoruji kolemjdoucí na ulici a to, co mají na sobě. Také lovím jedinečné kousky v sekáčích, poznávám nové chutě a vůně a cestuji.

linda gunisova
Zdroj: Alex Hudák

@lucypug

Jak vnímáš šedou barvu? Co se ti s ní pojí?

Šedá barva ve mně evokuje eleganci a balanc. Umí být nenápadná, ale umí být i středem pozornosti. Spojuji si ji i s mojí povahou a vlastnostmi.

Co tě inspiruje, dává energii v tvorbě a naplňuje tvůj život?

Věci a činnosti, při kterých se mi zpomalí čas, okolí ztichne a já dokážu naslouchat svému nitru. Pohyb, cestování a kreativní činnosti jsou pro mě největším přínosem energie do dalších dní a nápadů.

lucypug
Zdroj: New Balance
Domů
Sdílet
Diskuse