Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Falkensteiner Hotels & Residences.
9. června 2023 v 7:00
Čas čtení 2:48
Sponzorovaný obsah

Toto jsou jedny z nejkrásnějších hotelů v Chorvatsku s dechberoucím výhledem, ve kterých se rozhodně budeš chtít ubytovat

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Máš už plány na toto léto? Pokud ještě ne a přemýšlíš, kde bys strávil*a své dny volna, dáme ti pár tipů.

City break rozhodně nezní jako špatný nápad, pobyt u moře je už tak trochu zvykem, ale co takhle to oživit parádními výhledy a špičkovými službami nebo se rovnou zašít do okolí krásné přírody, kde tě už samotný pohled z okna hotelového pokoje bude lákat, aby ses vydal*a objevovat a užívat si jeho bezprostředního okolí? Právě hotely v síti Falkensteiner Hotels & Residences ti nabízejí skutečně dechberoucí výhledy a lokality, které tě chytí za srdce, a my vybíráme tři z nich, které rozhodně stojí za návštěvu a najdeš je v okolních zemích.

FALKENSTEINER HOTELS & RESIDENCES.
FALKENSTEINER HOTELS & RESIDENCES. Zdroj: FALKENSTEINER HOTELS & RESIDENCES

Falkensteiner Resort Punta Skala

Tento resort se nachází na okouzlujícím poloostrově, který je obklopen mořem a představuje zelenou oázu klidu, jež nabízí to nejlepší z chorvatského pobřeží Jadranu. Maximální relaxaci najdeš ve stylovém Falkensteiner Hotel & Spa Iadera, luxusním Falkensteiner Family Hotel Diadora, v prostorných Falkensteiner Residences Senia nebo Falkensteiner Luxury Villas Punta Skala.

FALKENSTEINER RESORT PUNTA SKALA.
FALKENSTEINER RESORT PUNTA SKALA. Zdroj: Falkensteiner Resort Punta Skala

Pokud miluješ sport, rozhodně sem zavítej. Právě zde si můžeš užívat 200 slunečných dní v roce a poznávat středomořské okolí při venkovních aktivitách, jako jsou plavání, tenis, fotbal, triatlonový trénink, cyklistické výlety, plážový volejbal, basketbal nebo nordic walking. Pokud dáváš přednost aktivitám uvnitř, fitness zóna ti nabídne řadu skupinových aktivit, jako je pilates, jóga, boot kempy, HIIT tréninky a bowling. Navíc se můžeš projet na kole, zaběhat si nebo vyzkoušet SUP či kajak. 

FALKENSTEINER RESORT PUNTA SKALA.
FALKENSTEINER RESORT PUNTA SKALA. Zdroj: Falkensteiner Resort Punta Skala

Večer pak můžeš ukončit v jedné z restaurací či barů s okouzlujícím výhledem na Jaderské moře, které ti poskytnou dokonalou kulisu pro kulinářské zážitky. Ochutnej rozmanité mezinárodní a místní pokrmy připravované z čerstvých surovin od místních dodavatelů. Pochutnej si v jedinečné restauraci TIAN oceněné michelinskou hvězdou na vegetariánské a veganské kuchyni inspirované přírodou chorvatského pobřeží. „TIAN Bistro am Meer“ otevírá své brány v červnu v Hotel & Spa Iadera. 

Falkensteiner Hotel & Spa Jesolo
Zdroj: Falkensteiner Hotel & Spa Jesolo
Užij si pobyt v chorvatsku s 15% slevou

Falkensteiner Premium Camping Zadar

Teď něco méně tradičního pro ty, které už klasické ubytování nudí. V bezprostřední blízkosti přístavního města Zadar, které je od Prahy vzdálené asi 9 hodin autem, se nachází jedinečný kemp, který si užiješ jako profesionál v oblasti dobrodružných kempů, ale i jako nováček, který miluje pohodlí. Bez ohledu na to, zda se rozhodneš kempovat, nebo zůstat v útulných mobilních domech, můžeš zažít kempování v Zadaru na úrovni Falkensteiner Premium Camping Zadar.

Falkensteiner Premium Camping Zadar
Zdroj: Falkensteiner Premium Camping Zadar

Pocit svobody kempování se zde pojí s komfortními výhodami hotelové dovolené včetně prostorných lázní a fitness centra. Pokud máš děti, vezmi je s sebou, mohou se plácat v chladném bazénu do sytosti nebo se pobavit v dětském klubu Falky's. Toto kouzelné místo je destinace, kde můžeš zažít skutečné kouzlo soužití s ​​přírodou, které se nachází v centru Dalmácie. Nyní navíc i s 15% slevou.

Falkensteiner Premium Camping Zadar
Zdroj: Falkensteiner Premium Camping Zadar
Rezervuj si letní dovolenou v hotelech falkensteiner s 15% slevou

Falkensteiner Hotel Park Punat

Vůně slaného moře a zeleného borového lesa, zvuk vln se zpěvem racků a okouzlující scény malých člunů houpajících se v přístavu. Falkensteiner Hotel Park Punat obklopený přírodou, voňavými bylinkami a výhledem na Jaderské moře ti nabízí nejlepší podmínky pro aktivní nebo rodinnou dovolenou.


Falkensteiner Hotel Park Punat se nachází na půvabném ostrově Krk. Právě zde si můžeš jednoduše dopřát sladký odpočinek, ať už po celý den u bazénu, na relaxačních procedurách Thalasso & SPA uprostřed přírody, nebo přímo na pláži s jógou a meditací. Pokud hledáš více vzrušujících prázdninových zážitků v malebné oblasti, celý ostrov je ti dostupný. Ponoř se do autentického ostrovního života a okus středomořskou lehkost života. 

FALKENSTEINER HOTEL PARK PUNAT.
FALKENSTEINER HOTEL PARK PUNAT. Zdroj: FALKENSTEINER HOTEL PARK PUNAT

Sports Concierge pro tebe rád zorganizuje ostrovní zážitky a aktivní chvíle na míru dle tvého přání. Od idylických výletů do přírody, a to jak na moři, tak na souši, až po rozsáhlé sportovní aktivity a objevování historických starých měst. Od plachtění, koupání na nejlepších plážích, potápění v Jaderském moři, nočního rybolovu na kajacích nebo výletu na kajaku s průvodcem, cyklistických výprav nebo výletů na paddleboardech až po gastronomické zážitky po ostrovních vinicích a olivových hájích. 

 FALKENSTEINER HOTEL PARK PUNAT.
FALKENSTEINER HOTEL PARK PUNAT. Zdroj: FALKENSTEINER HOTEL PARK PUNAT


Park Punat je také vhodný pro rodiny, které si zde užijí spoustu zábavy. Pokud jsi rodič, můžeš v klidu odpočívat, zatímco si tvé děti užijí Falky Land s vynikajícími animacemi pro děti včetně sportovních a tematických programů. Četné nabídky a programové body pro děti všech věkových kategorií zaručují zábavné dobrodružství a nezapomenutelnou dovolenou pro nejmenší hosty, navíc je zde bazén se skluzavkou.

Zažij nezapomenutelnou letní dovolenou v Chorvatsku s 15% slevou
Domů
Sdílet
Diskuse