Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš článek:
Módní inspirace na léto: Takto se oblékají ženy, které ovládají všechny fashion trendy a triky
Daniela Peštová
Zdroj: Instagram/@daniela_pestova

Daniela Peštová    @daniela_pestova

Krása některých modelů spočívá v jejich rafinovanosti, což dokládá na první pohled jednoduchý outfit Daniely Peštové, do kterého jsme se ihned zamilovali.

Úspěšná česká modelka sladila světle modré džíny rovného střihu s vyříznutými otvory v okolí pasu z obou stran se síťovaným topem a zkrácenou univerzitní bundou s velkými kapsami v bílém provedení a se širokými rameny. Inspiruješ se tímto originálním outfitem?

Karolína Mališová
Zdroj: Instagram/@karolinamalisova

Karolína Mališová    @karolinamalisova

Bývalá účastnice soutěže krásy a v současnosti jedna z nejoblíbenějších českých módních influencerek Karolína Mališová ti ukáže, co si máš obléct během letošní dovolené u moře.

Atraktivní plavovláska elegantně sladila poloprůhledný top s dlouhými rukávy s lehkými bílými kalhotami s vysokým rozparkem od české značky Shop Moja Moja. Celý model ozvláštnila malou kabelkou s ratanovokoženým tělem značky Patrizia Pepe a kulatými slunečními brýlemi s logem Ray-Ban.

Vanda Jandová
Zdroj: Instagram/@vandajanda

Vanda Janda    @vandajanda

Full-time diva a módní návrhářka Vanda Janda si nás jako každý měsíc opět získala jedním ze svých neotřelých outfitů, ve kterých vypadala jako vždy božsky. V červnu zazářila ve světle modrých custom džínách značky Levi's, které vylepšila o nažehlená písmena i krajku. Zbytek siluety podtrhla rugbyovou polokošilí s růžovo-červenými proužky, kterou ladila s kabelkou a s botami s ikonickým logem módního domu Chanel.

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 2 z 4
Domů
Sdílet
Diskuse