Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. července 2023 12:00
Čas čtení 0:43
Tereza Šnajdrová

Chlapci roste ze zad více než půlmetrový ocas. Uctívají ho jako boha opic

Chlapci roste ze zad více než půlmetrový ocas. Uctívají ho jako boha opic
Zdroj: Unsplash/Jeremy Bishop/volně k použití
ZAJÍMAVOSTI INDIE ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Nemoc, nebo poselství od boha? Čtrnáctiletý chlapec kvůli dlouhému ocasu rostoucímu ze zad trpí. Pomoc je bohužel v nedohlednu.

Světovými médii proletěla zpráva o 14letém chlapci z Indie, kterému ze zad roste dvě stopy (60 cm) dlouhý ocas. Teenager má neobvyklý výrůstek již od dětství, a ačkoli by se jej rád zbavil, neboť mu komplikuje život, jeho okolí ho uctívá jako hinduistického boha opic Šrího Hanumána, informují Indy100 a Mirror.

Doporučeno
Foto: Toto je opravdu démonická stvůra z hlubin. Vědci objevili nový druh černého žraloka Foto: Toto je opravdu démonická stvůra z hlubin. Vědci objevili nový druh černého žraloka 13. července 2023 17:17

Suresh se narodil v indickém městě Barwani ve státě Madhjapradéš a ocasem se od svých vrstevníků lišil už jako malý. Pode lékařů se u něj jedná o vzácnou genetickou poruchu, která může být způsobena nedostatkem živin během těhotenství, ale chlapcovo okolí si myslí něco jiného. Teenagera uctívá jako boha opic Šrího Hanumána.

Čtrnáctiletý chlapec by si ale přál být bez ocasu. O to se již jednou pokusil jeho otec, který mu jej v jeho pěti letech uřízl, ale chlapec po zákroku onemocněl a jen pár měsíců poté mu ocas zase narostl. 

Doporučeno
Foto: Pewdiepie se stal otcem! S manželkou dali chlapečkovi netradiční jméno Foto: Pewdiepie se stal otcem! S manželkou dali chlapečkovi netradiční jméno 12. července 2023 14:47

Suresh trpí nejen proto, že si z něj ostatní děti dělají srandu, ale také proto, že má kvůli ocasu problémy soustředit se na studium, ale také problémy se vstáváním, sezením, spaním a oblékáním. Žádný lékař mu bohužel není schopen pomoci. 

Indie
Zdroj: Jam Press/Rare Shot News
Domů
Sdílet
Diskuse