Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
12. července 2023 14:47
Čas čtení 1:00
Daniel Mikolášik

Foto: Pewdiepie se stal otcem! S manželkou dali chlapečkovi netradiční jméno

Foto: Pewdiepie se stal otcem! S manželkou dali chlapečkovi netradiční jméno
Zdroj: Instagram/@itsmarziapie
OSOBNOSTI YOUTUBE
Uložit Uložené

Druhý nejsledovanější youtuber na světě Pewdiepie se se svou manželkou Marzií Kjellberg společně těší ze svého prvního dítěte, které se narodilo v úterý 11. července.

Je to chlapeček, kterému dali jméno Björn. Jde o jméno staroskandinávského původu, jehož význam je „medvěd“.

Doporučeno
Novou sociální síť Threads používají i někteří zaměstnanci Twitteru. „Je prostě lepší,“ píší Novou sociální síť Threads používají i někteří zaměstnanci Twitteru. „Je prostě lepší,“ píší 12. července 2023 13:04

„Vítej do rodiny, malý Björne,“ napsali jeho rodiče ve společném příspěvku na Instagramu. Zveřejnili společnou fotku se svým prvorozeným synem, kde je vidět i jeho dětská postýlka, na které se nacházejí hračky a rozkošné dětské body s vyšitým jménem Björn.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Marzia Kjellberg (@itsmarziapie)

Přestože youtuber, vlastním jménem Felix Arvid Ulf Kjellberg, žije s Marzií v Japonsku, kam se po devíti letech přestěhovali z anglického Brightonu, původně pochází ze Švédska. Narodil se a vyrůstal ve městě Göteburg. I to byl důvod, proč se s manželkou rozhodli právě pro skandinávské jméno. Marzia zase pochází z Itálie, konkrétně z města Arzignano.

Manželé oznámili radostnou novinku o tom, že čekají dítě, ještě v únoru 2023 prostřednictvím emotivního videa. V něm jsme mohli vidět sekvenci různých záběrů z jejich společného života včetně Marziina těhotného bříška, pozitivních těhotenských testů či záběrů z ultrazvuku. O tom, že je Marzia těhotná, se pár dozvěděl v listopadu 2022.

Doporučeno
Buď kreativní jako profík: Stejk ti prozradí nejlepší nástroje pro tvorbu obsahu Buď kreativní jako profík: Stejk ti prozradí nejlepší nástroje pro tvorbu obsahu 31. července 2023 14:30

„Vstupuji na nové území, ale cítím se skutečně připravený, stejně jako Marzia,“ řekl youtuber a dodal, že je šťastný z toho, že zakládá rodinu se ženou, kterou miluje. „Vím, že cokoli je před námi, spolu to dokážeme,“ uzavřel.

Třiatřicetiletý youtuber se s Marzií vzal v roce 2019. Pewdiepie je aktuálně druhým nejsledovanějším youtuberem na světě v žebříčku jednotlivců. Jeho kanál odebírá 111 milionů lidí po celém světě. V rámci jednotlivců má více odběratelů už jen Američan Mr. Beast.

Domů
Sdílet
Diskuse