Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš poslední stranu článku:
BEAUTY DROP: Párty stíny od Veronicy Biasiol i nová česká vůně

Párty oční stíny od značky Gabriella Salvete

Když už jsme u palet, neunikla nám ani cenově dostupnější novinka, která vznikla ve spolupráci s českou influencerkou a youtuberkou Veronicou Biasiol. Značka Gabriella Salvete uvedla novou limitovanou edici Party Calling a mezi produkty nás nejvíce zaujala paletka složená ze základních barev s několika výraznými barvami.

Paletka s devíti barvami je docela multifunkční: dokážeš si vytvořit denní look nebo přidáním modré či fialové snadno přepnout do párty módu.

Gabriella Salvete Party Calling by Veronica Biasiol
Zdroj: Gabriella Salvete

Cena: 370 korun

Tužky na oči Fenty Beauty

Nezažili jsme měsíc bez nějaké novinky od paní Rihanny. Tentokrát její beauty značka představila osm matných a osm třpytivých odstínů krémových očních tužek. Jsou dostatečně všestranné na to, aby se daly použít jako linka i jako oční stín, a dají se spolu i kombinovat a vrstvit. Zvládnou pot a vodu a neotírají se, takže jsou ideální pro lehký on the go make-up. Hodí se na ta chladná podzimní rána, kdy se ti paletky fakt vytahovat nechce.

Shadowstix Eyeshadow Stick
Zdroj: Fenty Beauty by Rihanna

Cena: 760 korun

(Levný) tekutý filtr od Catrice

Tak a už máme na světě i druhý dupe na známý „tekutý filtr“ Flawless Filter od značky Charlotte Tilbury (první přinesl již dříve e.l.f.). Dokonalá kopie to není, takové v kosmetice málokdy najdeš, ale jde o jemně tónovaný rozjasňující fluid. Na pokožce má rozjasňující efekt, mírně opticky roztírá nedokonalosti a můžeš jej použít samotný nebo i pod make-up.

Catrice Make-up Soft Glam Filter
Zdroj: Catrice

Cena: 189 korun

 
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 4 z 4
Domů
Sdílet
Diskuse