Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
10. října 2023 13:01
Čas čtení 0:54
Ondřej Jarůšek

Adam Mišík odhalil sumu, kterou dostal za Banger. „Nešel jsem do toho kvůli penězům,“ říká

Adam Mišík odhalil sumu, kterou dostal za Banger. „Nešel jsem do toho kvůli penězům,“ říká
Zdroj: Bontonfilm/Janova Johana & Jonatan Jan
FILMY A SERIÁLY ADAM MIŠÍK FILM
Uložit Uložené

Adam Mišík se stal hostem podcastu MIC CHECK, kde promluvil o filmu Banger, ale například taky o svých hudebních plánech.

Zpěvák a herec Adam Mišík v loňském roce zazářil ve filmu režiséra a scenáristy Adama Sedláka Banger, kde si zahrál postavu Alexe, mladého rappera, který si přivydělává prodejem drog a sní o tom, že jednoho dne vydá svůj největší hudební hit.

V podcastu MIC CHECK nyní Mišík prozradil, jak velký byl jeho honorář. „150 tisíc korun,“ odpovídá na otázku, kolik si za film vydělal, a dodává, že to bylo málo. „Já jsem do toho nešel kvůli penězům,“ doplnil. 

Doporučeno
RECENZE: Banger s Mišíkem a Barracudou má potenciál stát se fenoménem RECENZE: Banger s Mišíkem a Barracudou má potenciál stát se fenoménem 14. července 2022 7:00

Film se setkal s velkým úspěchem a lví podíl na tom měl právě Mišík, který ve filmu podal skvělý výkon. Podle serveru Kinomaniak film v kinech vydělal 10,6 milionu korun a navštívilo jej přes 73 tisíc lidí. Naši recenzi si můžeš přečíst zde.

V novém díle podcastu poodhalil Mišík i své hudební cíle a řekl, že má v plánu vyprodat O2 arénu. „Doufám, že do pár let se mi to podaří,“ říká. V únoru příštího roku se Mišík chystá na velký koncert v pražském klubu Roxy, kde bude mít i živou kapelu.

@mic.check.podcast Kolik dostal Adam Mišík za film Banger? 👀🤫 #miccheck #milionovey #poeta #miccheckpodcast #adammisik ♬ původní zvuk - MIC CHECK - podcast

Domů
Sdílet
Diskuse