Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš článek:
Tohle je 15 párů podzimních bot, které letos uvidíš všude. Inspiruj se kousky do 4500 korun

Aldo 

S podzimem přicházejí stále tmavší dny plné mlhy. Pokud považuješ černé boty za nudu, ulice rozzáříš stříbrnými kovbojkami od značky Aldo, za které zaplatíš 2795 korun. Pokud ráda vyčníváš z davu a nechybí ti cit pro kombinování odvážných kousků, určitě tento zrcadlový model doporučujeme.

topánky, móda, jesenná módatopánky, móda, jesenná módatopánky, móda, jesenná módatopánky, dámska obuv, jesenná móda
Zobrazit galerii
(4)

Zign

Model je vyroben z kvalitní stoprocentní kůže a jeho cena je 2754 korun. Kozačky jsou navrženy s devíticentimetrovým klínovým podpatkem, ostrou špičkou a praktickým zipem pro snadné obouvání a zouvání. Jednoduchý a hladký look je činí vhodnými nejen pro každodenní nošení, ale stejně dobře se hodí i pro formální příležitosti.

topánky, dámska obuv, jesenná módatopánky, dámska obuv, jesenná módatopánky, dámska obuv, jesenná módatopánky, dámska obuv, jesenná móda
Zobrazit galerii
(4)

Barca

Pokud toužíš po drsném motorkářském looku, sáhni po botách od italské značky Barca. Stojí 104,30 eura, tedy zhruba 2600 korun. Obuv v černé barvě ozvláštňuje šikmý design a dvě masivní přezky. Vnitřek boty je vyroben z pravé kůže, na vnější část byla použita koženka.

topánky, dámska obuv, jesenná módatopánky, dámska obuv, jesenná módatopánky, dámska obuv, jesenná módatopánky, dámska obuv, jesenná móda
Zobrazit galerii
(4)
Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 4 z 5
Domů
Sdílet
Diskuse