Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek je PR zpráva společnosti Decathlon.
6. listopadu 2023 15:00
Čas čtení 1:39
Sponzorovaný obsah

Chceš zdarma testovat lyže nebo paddleboard? Staň se součástí týmu Decathlon. Čeká tě komunita sportovců a mnoho benefitů

Chceš zdarma testovat lyže nebo paddleboard? Staň se součástí týmu Decathlon. Čeká tě komunita sportovců a mnoho benefitů
Zdroj: Decathlon
SPORT NABÍDKY PRÁCE PRÁCE
Uložit Uložené

Že neexistuje místo, kde můžeš spojit práci s vášní ke sportu? O jednom takovém víme! Je jím každá prodejna společnosti Decathlon, jednoho z největších světových prodejců sportovního oblečení a vybavení.

Nejen že budeš součástí jedné velké party nadšených sportovců, ale počká tam na tebe spousta benefitů, které jako zaměstnanec můžeš využívat. Podívej se na důvody, proč stojí za to stát se lídrem týmu na prodejně Decathlon.

Kariérní růst a rozvoj

Práce na pozici vedoucího týmu na prodejnách Decathlon nabízí super příležitost pro mladé talenty, kteří touží po kariérním růstu a přitom i v práci dělat něco, co je baví. Během svého působení v Decathlonu budeš mít možnost rozvíjet své dovednosti v oblasti vedení týmu a komunikace se spoluhráči. Díky kvalitnímu vzdělávání a školení, na které sportovní řetězec klade velký důraz, zdokonalíš své schopnosti a staneš se skvělým lídrem. Bonusem je také potenciál budoucího růstu v oblasti retailu. Na prodejně si jako lídr vyzkoušíš všechny obchodní dovednosti a po čase se třeba posuneš na pozici ředitele prodejny či country sport lídra.




Sdílení vášně ke sportu

Představ si, že jdeš v pátek na směnu, po které tě čeká odjezd na vodu s přáteli, ale ve své vlastní výbavě ti chybí stan na kempování. V takovém případě ti Decathlon jako zaměstnanci umožní vypůjčit si stan a další vybavení na vodu zdarma a po návratu z vodního dovádění je opět vrátit. To zní skvěle, ne? Kromě stanu si můžeš zdarma otestovat i jiné kousky sportovního vybavení, jako například běžky či kolo, a na víkend se tak stát naším ambasadorem.

„Poslední dva roky ve společnosti Decathlon byly jedno velké dobrodružství. Nejlepší na tom všem je, že mi tahle práce umožnila se nejen profesně rozvíjet, ale být také součástí sportovní komunity. Snad nejlepším benefitem je možnost plánovat si směny, jak zrovna potřebujete. A možnost půjčit si vybavení, například v létě paddleboard na Vltavu, je jen třešničkou na dortu,“ říká Marek, vedoucí týmu na prodejně Decathlon Zličín.

Udržitelnost na prvním místě

Ale to není všechno. Kromě řady zaměstnaneckých benefitů, například 25% slevy na všechny výrobky či podpory pro zdravý životní styl, je Decathlon znám svým závazkem k udržitelnosti a ekologické odpovědnosti. Aktivně podporuje recyklaci a snižuje svou ekologickou stopu. Svou působností jako lídr týmu v této společnosti tak můžeš k tomuto závazku přispívat a po směně opouštět práci s dobrým pocitem.

decathlon
Zdroj: Decathlon

Naplánuj si sám tréninky

Závěrečným bonusem je možnost samostatně si naplánovat docházku na tréninky, tedy pracovní dobu. Decathlon ti tak vyjde vstříc, pokud zrovna potřebuješ být ve čtvrtek celé dopoledne ve škole. Se svými spoluhráči se tak na prodejně setkáš třeba až odpoledne. Naplň svou lásku ke sportu, přihlas se do draftu do základní jedenáctky a staň se součástí sportovní komunity Decathlon.

Domů
Sdílet
Diskuse