Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
4. ledna 2024 12:57
Čas čtení 0:40
Radka Klučárová

Zemřel mladý český rapper, který měl statisíce přehrání svých písní

HUDBA
Uložit Uložené

Rapper veřejně mluvil o svých psychických problémech i o experimentování s drogami.

O víkendu zemřel mladý český rapper Semspoko, vlastním jménem Patrik Divácký. Příčina jeho smrti zatím není oficiálně potvrzena, informuje portál Antiyoutuber.cz.

Divácký veřejně hovořil o svých psychických problémech a experimentech s drogami. Své problémy a pocity přetavil do melancholické hudby, která si našla své příznivce především mezi teenagery.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Patrik Divácký (@semspoko.wav)

Undergroundový hudebník se s fanoušky podělil o svůj boj s bipolární poruchou, depresemi, záchvaty paniky a epileptickými záchvaty. Veřejně hovořil o ničivých účincích drog a varoval před nimi fanoušky.

Semspoko debutoval v roce 2019 a byl považován za představitele nové vlny melancholického českého trapu. Spolupracoval s několika hudebníky včetně Totally Nothin, Vercetti CG, WTFMAX a Salvi21.

Na instagramu rappera sledovalo téměř 17 tisíc lidí a jeho nejznámější skladba Doba dosáhla na YouTube téměř 350 tisíc přehrání. Komentáře na jeho sociálních sítích jsou plné zdrcených reakcí fanoušků, kteří potvrzují smutnou zprávu. „Doufám, že je ti tam nahoře líp,“ napsal Artur. „Drogy jsou svině, snad je ti líp,“ reagoval další fanoušek.

Domů
Sdílet
Diskuse