Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. ledna 2024 13:53
Čas čtení 1:19
Samuel Barienčík

Separ popisuje otřesné podmínky v indonéské vazbě: Jsem v cele bez oken a se šváby

HUDBA
Uložit Uložené

Rapper zůstane za mřížemi ještě tři dny, než bude deportován zpět na Slovensko.

Separ ve středu na svém instagramu oznámil, že skončil za mřížemi v Indonésii. Jeho pas má vypršet za čtyři měsíce, ale Indonésie vyžaduje alespoň půl roku. 

Podmínky svého zadržení podrobně popisuje v dalších příspěvcích na instagramu. „Je tu asi 28 stupňů, protože tu není žádná klima, je tu ventilace, která je nad tímhle svinstvem, které smrdí, přesně jak si představujete,“ komentuje. „Ta mříž, o kterou je ta zeď opřená, vlastně nikde není žádné okno, takže nevidím ven, nevím, jestli je noc, jestli je den,“ dodává.

„Mám nárok na jedno jídlo denně od letecké společnosti, která mě sem vlastně poslala, která udělala chybu a dostala pokutu za to, že mě sem poslala bez pasu,“ vysvětluje rapper. „Chci říct, že mám pas, ale ten mi za čtyři měsíce vyprší. Indonéská vláda vyžaduje šest měsíců,“ vysvětluje v dalším příspěvku a přidává informace o tom, co celou situaci způsobilo.

Separ väzenie
Zdroj: Instagram @separ_dms

Říká, že byl v Thajsku i Singapuru, přičemž v obou případech je vyžadována šestiměsíční platnost pasu. „Zkontroloval jsem si ho poměrně pozdě, vlastně až v den odjezdu. Neuvědomil jsem si to, samozřejmě moje pi**vina, ale tím, že jsem ty dvě země prošel tak, že na mě na imigračním mrkli a pustili mě dovnitř, tak jsem to čekal i tady,“ říká člen DMS a dodává, že v Indonésii ho čekalo nepříjemné překvapení, protože tam mají přísnější pravidla.

„Takže jsem tu uvízl a deportují mě stejným letem letecké společnosti, která mě sem dostala. Dnes jsem tu celý den, zítra jsem tu celý den a pozítří odlétám,“ vysvětlil.

V jiném příspěvku měl Separ vycházku, umístili ho do kanceláře mimo celu, kde mu dali vodu. „Je tu klimatizace, tak se jdu trochu zchladit. Je skvělé, že mi nechali telefon, protože kdybych ho neměl, připadalo by mi, že zůstávám ve tmě.“ V jednom z příběhů také zveřejnil video švába, který se plazí vedle jeho mobilu.

V posledních příspěvcích uvedl, že se nad ním jeden ze zaměstnanců věznice slitoval a přinesl mu KFC. Snědl ho v jejich kanceláři vedle popelníku s nedopalky cigaret.

separ dms väzenie
Zdroj: Instagram/@separ_dms
Domů
Sdílet
Diskuse