Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
13. ledna 2024 16:15
Čas čtení 0:30
Vincenc Novák

Tom Holland a Zendaya se rozešli? Herec se vyjádřil ke spekulacím fanoušků

FILMY A SERIÁLY TOM HOLLAND ZENDAYA
Uložit Uložené

Představitel filmového Spider-Mana Tom Holland popřel spekulace o svém rozchodu se Zendayou. Pár si podle jeho slov pouze zachovává soukromí.

Spekulace o rozchodu hvězdného páru se objevily před několika týdny, poté co si fanoušci všimli, že Zendaya přestala svého přítele sledovat na instagramu. Pár se také již několik měsíců společně neobjevil na veřejnosti, píše server Complex.

Doporučeno
Začalo to nevinnou hrou na masáž, dokud se neotočil na záda. Jak fungovala pedofilní organizace Jeffreyho Epsteina Začalo to nevinnou hrou na masáž, dokud se neotočil na záda. Jak fungovala pedofilní organizace Jeffreyho Epsteina 13. ledna 2024 17:00
tom holland zendaya
Zdroj: Getty Images/Cindy Ord/na voľné použitie

Holland spekulace o rozchodu popřel poté, co ho reportér přistihl s kamarádem. „Náš vztah je něco, co si nesmírně chráníme a co chceme udržet jako posvátné,“ řekl Holland. Podle svých slov nemá ani jeden z páru pocit, že by veřejnosti dlužil nějaké informace. 

O tom, že spolu Zendaya a Holland chodí, se spekulovalo již od roku 2017, kdy se oba objevili ve filmu Spiderman: Homecoming. Svůj vztah potvrdili o čtyři roky později. Podle spekulací Zendayina „čistka“ na instagramu souvisí se dvěma nadcházejícími filmy, kvůli kterým chce herečka svůj účet využívat spíše k propagačním účelům. 

Domů
Sdílet
Diskuse