Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti HONOR.
20. února 2024 13:00
Čas čtení 2:20
Sponzorovaný obsah

Máš věčně rozbitý displej? Nový HONOR byl testován na fotbalovém hřišti, zvládl kopance od Álvara Moraty

Máš věčně rozbitý displej? Nový HONOR byl testován na fotbalovém hřišti, zvládl kopance od Álvara Moraty
Zdroj: HONOR
TECH SMARTPHONE
Uložit Uložené

Značka HONOR vykouzlila smartphone, který zvládá každodenní výzvy.

Sháníš telefon, který ti nabídne stylový design, jednoduché ovládání, výdrž baterie – zkrátka kombinaci všeho, co potřebuješ, a navíc ti nezruinuje peněženku? Představíme ti nový HONOR Magic6 Lite.

Designovka, která tě rozzáří

První, čeho si na zařízení Magic6 Lite všimneš, je elegantní vzhled. Telefon se vyznačuje moderními, minimalistickými a jemnými tvary. Co se týče barev, HONOR Magic6 Lite je k dispozici v celé řadě odstínů a každý z nich má svůj specifický charakter. Od odvážné oranžové Sunrise Orange po sofistikovanou černou Midnight Black. Můžeš ho tak považovat za doplněk, který podtrhne tvůj styl a osobnost.

Design ovšem není doladěn jen po estetické stránce, smartphone je promyšlený a funkční. Umístění tlačítek, zakřivení obrazovky, způsob, jakým si s povrchem hraje světlo – každý aspekt je pečlivě propracován. Tyto detaily z telefonu HONOR Magic6 Lite nedělají jen zařízení, ale i součást tvého každodenního stylingu.

Fotky jako od profesionála

S hlavní kamerou o rozlišení 108 Mpx jako bys měl*a v kapse profesionální fotoaparát. Ať už chceš zachytit zářivé odstíny západu slunce, nebo složité detaily motýlích křídel, HONOR Magic6 Lite zajistí, že každý pixel bude vynikat ostrostí. Bude to tvoje kouzelná hůlka, se kterou každodenní okamžiky proměníš ve fotky k zarámování.

kup si honor magic6 lite
Honor Magic6 Lite
Zdroj: Honor

Dlouhá životnost baterie

Telefon napájí 5300mAh baterie. I když tvůj den bude plný videohovorů, hraní her a sledování oblíbených seriálů, mobil bude mít v zásobě stále dostatek energie. Za výjimečný výkon baterie dostal tento model dokonce ocenění v celosvětovém žebříčku baterií DXOMARK.

Displej pro nejvyšší pohodlí

Díky elegantnímu provedení a 6,78palcovému zakřivenému displeji AMOLED je telefon příjemný na pohled. Velkou roli hraje také ergonomie. HONOR Magic6 Lite je navržen tak, aby se pohodlně držel v ruce, takže ho můžeš mít komfortně v dlani celé hodiny, ať už píšeš zprávy, hraješ hry, nebo sleduješ seriály. Co se týče displeje, sledování videí nebo hraní her je jako sledovat minikino přímo ve svých rukách. Barvy jsou živé a detaily dokonale ostré.

Výkon, který má sílu

Pod krytem modelu HONOR Magic6 Lite se skrývá mobilní platforma Qualcomm® Snapdragon® 6 Gen 1, která je jako stvořená pro multitasking. Ať už patříš mezi vášnivé uživatele sociálních sítí, pilné odesílatele e-mailů, nebo herní nadšence, telefon bude stíhat tvoje tempo s grácií.

Už se nemusíš bát pádů

Jednou z dalších velkých předností modelu HONOR Magic6 Lite je bezpochyby displej odolný vůči pádu. Možná to znáš: telefon ti nechtíc vyklouzne z ruky a ty se v krátkém dramatickém okamžiku duševně připravuješ na to, že je displej poničený. Se smartphonem HONOR Magic6 Lite si však můžeš oddechnout. Jeho obrazovka je zkonstruována s pokročilou technologií, která nabízí takovou úroveň odolnosti, že vydrží i tyto náhodné pády a vyklouznutí.

Honor Magic6 Lite
Zdroj: Honor

Odolnost nezaručuje jen pevnější sklo, ale také promyšlená konstrukce, která pohlcuje a rozptyluje nárazy a udržuje tak obrazovku neporušenou a funkční. Ať už se jedná o neřízené vhození do tašky, nebo náhodné vypadnutí z ruky, funkce odolnosti vůči pádu u modelu HONOR Magic6 Lite zajistí, že zařízení zůstane nejen funkční, ale také na pohled bez jediné vady. To velmi trefně otestoval i slavný fotbalista Álvaro Morata, který ho podrobil různým zkouškám inspirovaným fotbalem.

Takto odolný displej každému, kdo někdy zažil zklamání z prasklé obrazovky, dopřeje klid. Zároveň také potvrzuje závazek společnosti HONOR vytvářet technologie zaměřené na uživatele.

Barva, cena, dostupnost

HONOR Magic6 Lite je na českém trhu dostupný hned ve třech krásných barevných provedeních – v černé Midnight Black, zelenomodré Emerald Green a oranžové Sunrise Orange, a to za doporučenou cenu 9 790 Kč. K nákupu nového smartphonu HONOR Magic6 Lite navíc získáš zdarma chytrý telefon HONOR X7a v hodnotě 3 390 Kč.

Honor Magic6 Lite, smartphone, mobil
Zdroj: Honor
Zpět
Sdílet
Diskuse