Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. března 2024 18:55
Čas čtení 0:51
Anna-Marie Hanzlíková

Kde je Kate Middleton? Princeznu dva měsíce nikdo neviděl, po internetu kolují konspirace

Kde je Kate Middleton? Princeznu dva měsíce nikdo neviděl, po internetu kolují konspirace
Zdroj: Kirsty Wigglesworth-WPA Pool/Getty Images
ZAJÍMAVOSTI KRÁLOVSKÁ RODINA VELKÁ BRITÁNIE
Uložit Uložené

Co je s Kate? Velká Británie neviděla princeznu dva měsíce, po internetu se šíří drby. Jak to tedy je?

Naposledy byla Kate na veřejnosti spatřena o Vánocích. V lednu pak měla absolvovat blíže nespecifikovanou operaci břicha (v anglofonních médiích pod výrazem abdominal surgery). Tuto strohou informaci královská rodina zveřejnila. Od operace se ale o Kate nic moc neví.

Spekulace ale rozdmýchalo chování zbytku královské rodiny. O zdravotním stavu krále je veřejnost informovaná dobře, příkladem může být nedávné oznámení toho, že se léčí s rakovinou. O Kate ale naopak palác mlží a na informace je skoupý.

Doporučeno
V Africe objevili extrémně vzácného žraloka. Místní ho zabili a prodali za 400 korun na trhu V Africe objevili extrémně vzácného žraloka. Místní ho zabili a prodali za 400 korun na trhu 2. března 2024 16:46

Navíc William, následník trůnu a manžel Kate, se na veřejnosti také od té doby neobjevil. Drby a spekulace se ještě posílily, když minulý týden zrušil svou účast na připomínkové akci za krále Konstantina.

Na internetu koluje řada konspiračních teorií o tom, co s princeznou je. Ty vážnější se obávají toho, že je princezna v kómatu. Koluje ale i řada vtipných, například že pracuje ve virální továrně Willyho Wonky, blbě jí dorostla ofina nebo že se nepovedla plastická operace.

Poslední informaci zveřejnil server People, který tvrdí, že má informaci od zdroje blízkého rodině o tom, že Kate se daří dobře a je doma. Fanoušci*fanynky doufají, že budoucí královna je opravdu v pořádku.

Domů
Sdílet
Diskuse