Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
22. března 2024 15:20
Čas čtení 0:49
Ilona Hobzová

Chystá se pokračování Gymplu a Vejšky. Co zatím víme o novém filmu Džob?

Chystá se pokračování Gymplu a Vejšky. Co zatím víme o novém filmu Džob?
Zdroj: Falcon
FILMY A SERIÁLY ČESKÉ FILMY FILM NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Volné pokračování úspěšných snímků Gympl (2007) a Vejška (2014) se začne natáčet letos na podzim.

Kamarádi Petr a Michal, kteří se spolu znají už od gymplu, žijí naprosto rozdílné životy: jeden se již usadil, má dobře placenou práci a rodinu, druhý je samotář s nenaplněnými uměleckými ambicemi. Stále je ale spojuje jejich vášeň: graffiti.

Doporučeno
Tohle jsou nejhůře hodnocené české seriály všech dob. Který je v první pětici? Tohle jsou nejhůře hodnocené české seriály všech dob. Který je v první pětici? 21. března 2024 7:45

Právě tak zní oficiální popis nově připravovaného snímku Tomáše Vorla staršího s názvem Džob. A právě na staré známé tváře se můžeš těšit. Chybět nebudou představitelé hlavních rolí Jiří Mádl a Tomáš Vorel mladší. Vrátit by se měl také Michalův otec v podání Jana Krause. Kromě nich si ve snímku zahraje Jenovéfa Boková. 

Snímek, který se začne natáčet v pražských ulicích na podzim letošního roku, získal od Pražského audiovizuálního nadačního fondu podporu ve výši jednoho milionu korun. 

Doporučeno
Naked Attraction konečně v Česku? Castingy už běží Naked Attraction konečně v Česku? Castingy už běží 21. března 2024 10:55

„Prahu ukážeme jako zajímavé evropské město z hlediska street artu. Street art, podobně jako v Berlíně, je zde na vysoké úrovni, a to může být pro mladé domácí i zahraniční publikum poměrně lákavou nabídkou pro návštěvu Prahy. Vybrali jsme moderně postavené komplexy s důrazem na zajímavou architekturu tak, aby bylo vidět, že i nové stavby v Praze stojí za pozornost,“ uvedl producent Miloslav Šmídmajer. 

Jestli si chceš Gympl a Vejšku připomenout, máš několik možností. Oba filmy nabízí Netflix, jestli ale streamovací službu nemáš, můžeš je volně zhlédnout i na YouTube kanále samotného režiséra.

Domů
Sdílet
Diskuse