Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
21. března 2024 v 10:55
Čas čtení 1:14
Anna-Marie Hanzlíková

Naked Attraction konečně v Česku? Castingy už běží

Naked Attraction konečně v Česku? Castingy už běží
Zdroj: TV Óčko, propagační materiál
FILMY A SERIÁLY ČESKO REALITY SHOW
Uložit Uložené

Znáš reality show Naked Attraction? Jde v ní o to, že si vybíráš protějšek na základě toho, jak se ti líbí nahý. Oblíbený formát reality show teď míří i do Česka. Televize Óčko už spustila castingy.

A o co v téhle reality show vlastně jde? Účastník*účastnice si má najít protějšek podle toho, jak moc ho*ji přitahuje nahý (odtud taky název Naked Attraction, tedy v překladu nahá přitažlivost). Naproti sobě má šest kandidátů*kandidátek. Ty postupně v šesti kolech vyřazuje. Nejdříve se odkryje pouze přední část, tedy jen po úroveň pohlavního orgánu. Po tomto odkrytí jednoho ze šestice vybírající vyřadí.

Doporučeno
Účastnice Survivoru Ivana Jirešová už hraje divadlo v Praze, v televizi přitom stále soutěží Účastnice Survivoru Ivana Jirešová už hraje divadlo v Praze, v televizi přitom stále soutěží 20. března 2024 v 14:40

Následuje odkrytí zadní části těla a celého těla včetně obličeje a hlasu. Opět po jednom pryč. Na konci tedy zbyde jen dvojice kandidátů, a to už se svléká i vybírající. Dvojice vyleze z ikonických barevných boxů a můžou otestovat i svou chemii. Na základě toho si pak vybírající zvolí finálního kandidáta či kandidátku, se kterým*kterou vyrazí na rande, ostatní mají smůlu.

@issramirezzz This shows concept is so absurd but lowkey i need to watch it😂😂😂😂 #hbomax #max #realitytv #dating #datingshows #comedy ♬ original sound - Isaías🪐

Díl pak obvykle končí dotáčkou po pár týdnech, kdy dvojice rande zhodnotí a ty se dozvíš, jestli z toho něco vzniklo. V show oceňujeme, že nejde jen o mladé heterosexuální páry, ale najdeš tam také queer díly, ty se staršími věkovými ročníky nebo zaměřené na speciální choutky a kinky. Do každého dílu tvůrčí tým zařazuje také krátké edukační okénko, kde se dozvíš mnoho o lidské sexualitě.

Pokud reality show neznáš, doporučujeme na dlouhý večer s partou, zaručeně se pobavíte, slibujeme. Na YouTube najdeš řady starých dílů. Natočilo se přes 250 epizod a existují série z Británie, Německa, Itálie, ale i třeba Polska.

Doporučeno
Začalo to potápěčským výletem, pár potom už nikdy nikdo neviděl. O smutném příběhu vznikl i film Začalo to potápěčským výletem, pár potom už nikdy nikdo neviděl. O smutném příběhu vznikl i film 20. března 2024 v 18:58

Brzy se také dočkáme i české verze. Televize Óčko je právě ve fázi castingů. Pokud tě tedy láká předvést se v rouše Adamově*Evině v ikonickém boxíku, přihlásit se můžeš tady

„Oproti běžným seznamkám odkrývá Naked Attraction přirozenou krásu nahého těla bez filtrů či naaranžovaných fotografií. Zkusit se seznámit může kdokoli starší 18 let, jakékoli orientace, tělesných proporcí a sexuálních preferencí,“ lákají tvůrci.

Domů
Sdílet
Diskuse