Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
20. března 2024 14:40
Čas čtení 0:59
Veronika Ábelová

Účastnice Survivoru Ivana Jirešová už hraje divadlo v Praze, v televizi přitom stále soutěží

Účastnice Survivoru Ivana Jirešová už hraje divadlo v Praze, v televizi přitom stále soutěží
Zdroj: TV Nova/ Survivor Česko a Slovensko/ propagační materiál
OSOBNOSTI REALITY SHOW SURVIVOR
Uložit Uložené

Letošní ročník Survivoru je pro diváky opravdovou podívanou. Nečekaná překvapení v podobě odstoupení soutěžících jenom přibývají. Herečka a letošní účastnice Ivana Jirešová už je údajně také zpátky v Česku.

Za svůj odchod ze Survivoru čelí herečka drsné kritice od diváků a divaček. Ti jí vyčítají, že se přihlásila do soutěže, na kterou podle jejich slov nemá. Podmínky na ostrově jsou opravdu drsné a není jediná, kdo se letošní soutěž rozhodl opustit téměř dobrovolně.

Doporučeno
Nelu Slovákovou pobouřil chlapec s červenými nehty. Za svůj hejt ale schytala výsměch Nelu Slovákovou pobouřil chlapec s červenými nehty. Za svůj hejt ale schytala výsměch 20. března 2024 13:00

V televizi sice herečka stále bojuje o titul Survivora, ale nedávno se objevila na veřejnosti. Ivana Jirešová z kmene Titánů údajně dobrovolně prohrála duel, protože už v soutěži nechtěla dál pokračovat. Její návrat do Česka prozradila fotka z nákupního centra a diváci přišli o veškerá překvapení, kdo jako další ze hry vypadne. To, že už je doma, sama potvrdila. „Ano, už jsem doma a je mi moc líto, že mě někdo viděl. Bohužel, jinak to nešlo. Bydlím sama a na nákup jsem musela,“ objasnila situaci deníku Aha!.

Odstoupení ze soutěže je možné z důvodu zdravotního stavu, jehož rizika pečlivě zvažuje produkce. Zdraví soutěžících je totiž v drsné reality show na prvním místě. Pokud se jedná o jiné problémy než zdravotní, je odchod ze soutěže na pováženou. Každopádně produkce nemůže nikoho nutit v soutěži zůstat. Letošní ročník už dobrovolně opustila třeba Ornella Koktová.

Doporučeno
Ornella Koktová: Měla jsem děti brzo a neužila si dobrodružství. Psycholog by řekl, že mám daddy issues  Ornella Koktová: Měla jsem děti brzo a neužila si dobrodružství. Psycholog by řekl, že mám daddy issues 14. března 2024 8:00

Mimo to, že se herečka Ivana Jirešová nechala vidět na nákupu, se vrátila zpátky ke svým hereckým povinnostem do divadla. Přestože se v představení Okno mé lásky na pražské Broadwayi maskovala parukou a černými brýlemi, diváci a divačky ji poznali. O jejím vypadnutí ze soutěže se přitom měla veřejnost dozvědět až v dubnových dílech. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený divadlo_broadway (@divadlo_broadway)

Domů
Sdílet
Diskuse