Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. dubna 2024 14:10
Čas čtení 0:38
Anna-Marie Hanzlíková

Mají spolu Dua Lipa a Miley něco? Nový klip vzbudil spekulace

Mají spolu Dua Lipa a Miley něco? Nový klip vzbudil spekulace
Zdroj: Wikimedia Commons/Raphael Pour-Hashemi/volně k použití
OSOBNOSTI CELEBRITY DUA LIPA MILEY CYRUS
Uložit Uložené

Lidé na sociálních sítích si všímají nápadných podobností mezi klipy Flowers a novinky Illusion od Duy Lipy. Spekulují i o údajném románku mezi zpěvačkami.

Zásadní podobnosti obou klipů až bijí do očí. Dua Lipa si totiž půjčila prvek létající hrazdy, v jejím případě obruče, na které létá v úplně stejné pozici, navíc klip pracuje s podobnými barvami.

Ostatně, posuď sám*sama:

Jenže tím podobnosti nekončí. Zatímco server Into More píše o kopírování, někteří uživatelé*uživatelky na TikToku spekulují spíše o románku. Nahrály tomu verše „In the end, those things just don’t last / And it’s time I take my rose-colored glasses off“, protože i Miley má track s názvem Rose Colored Lenses. Využití stejné metafory růžových brýlí by mohla být náhoda, ale v klipu s podobnými vizuály už nám to připadá také trochu nápadné.

Miley a Dua Lipa spolu v roce 2020 nazpívaly track Prisoner. V něm se navzájem olizují a jinak dotýkají. Už tehdy se šířily zvěsti o tom, že ty dvě spolu něco mají mít. Miley ale tehdy drby rázně popřela.

Domů
Sdílet
Diskuse