Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. května 2024 v 10:38
Čas čtení 0:40
Ella Petrová

Další skandál okolo Britney Spears. K její hádce s partnerem musela dorazit i záchranka

Další skandál okolo Britney Spears. K její hádce s partnerem musela dorazit i záchranka
Zdroj: Wiki Commons/loveyousave/na voľné použitie
OSOBNOSTI BRITNEY SPEARS
Uložit Uložené

Před několika dny se Britney potřetí rozvedla. Rozvod se Samem Asgharim oznámila po pouhých 14 měsících společného soužití. Teď už řeší drama s novým přítelem.

Britney Spears nevydrží chvíli bez povšimnutí. Nyní se dostala do hádky se svým staronovým přítelem Paulem Richardem Solizem v losangeleském hotelu, na místo musela dokonce přijet i sanitka.

Doporučeno
Zavraždili svou dceru, protože její výchova je unavovala. Netflix má další thriller podle skutečných událostí Zavraždili svou dceru, protože její výchova je unavovala. Netflix má další thriller podle skutečných událostí 2. května 2024 v 13:16

O události informoval web Page Six, kterému bylo potvrzeno, že záchranka přijela okolo jedné ráno. „Přijali jsme hovor na linku 911 ohledně dospělé ženy, která byla zraněná,“ řekl mluvčí hasičů z Los Angeles. Do nemocnice ale sanitka nikoho nepřevezla.
 


Zdroj blízký Spears potvrdil, že zpěvačka je už doma v bezpečí. Její přátelé se však o ni strachují. Britney nemá chvíli klid, dramatu se asi už nezbaví. Na muže neměla štěstí nikdy a nyní její navrácení k dávnému příteli také nevěstí nic dobrého. „On byl problémový od samého začátku,“ prozradil jeden z přátel zpěvačky.

Doporučeno
Tohle jsou zatím tři nejlepší filmy za rok 2024, které stojí za to vidět. Duna nevyhrála Tohle jsou zatím tři nejlepší filmy za rok 2024, které stojí za to vidět. Duna nevyhrála 3. května 2024 v 7:33

Znepokojení blízkých je namístě vzhledem k Solizově kriminální minulosti. Podle soudních záznamů byl obviněn z několika přečinů, a dokonce ze zločinů včetně držení střelné zbraně.

Domů
Sdílet
Diskuse