Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. května 2024 9:06
Čas čtení 0:30
Barbora Fábryová

Pohádka Hledá se Nemo měla vypadat jinak. Tvůrci ji na poslední chvíli změnili

FILMY A SERIÁLY FILM NEJLEPŠÍ FILMY
Uložit Uložené

Oblíbený animovaný film byl ve své původní verzi úplně jiný.

Populární animovaný film Hledá se Nemo byl na poslední chvíli změněn. Tvůrce Jason Deamer prozradil, že pohádka od Pixaru měla vypadat úplně jinak. Po zkušební premiéře se však rozhodli několik scén zcela změnit, informuje LadBible.

Doporučeno
Tohle jsou prý nejlepší vedlejší postavy seriálu Přátelé. Souhlasíš s výběrem? Tohle jsou prý nejlepší vedlejší postavy seriálu Přátelé. Souhlasíš s výběrem? 6. května 2024 16:25

V původní verzi filmu tvůrci nevysvětlili smrt Nemovy matky hned na začátku. Diváci a divačky se o ní měli dozvědět prostřednictvím flashbackových scén. „Všichni jsme šli na poslední promítání před dokončením, vyšli jsme z kina a nikdo nic neříkal... Napadlo nás, jestli jsme právě nenatočili náš první špatný film?“ uvedl Deamer.

 
Proto se režisér Lee Unkrich rozhodl flashbackové scény vystřihnout a umístit je na samotný začátek filmu. Podle Deamera to bylo správné rozhodnutí, bez kterého by hlavní hrdina Marlin působil otravně. Nicméně poté, co lidé viděli smrt jeho ženy hned na začátku, s Marlinem soucítili.

Hledá se Nemo
Zdroj: Pixar
Domů
Sdílet
Diskuse