Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
15. května 2024 v 9:30
Čas čtení 0:24
Anna-Marie Hanzlíková

Duna 2 míří na HBO! Kdy se jí dočkáme?

Duna 2 míří na HBO! Kdy se jí dočkáme?
Zdroj: Warner Bros./volně k použití
FILMY A SERIÁLY DUNA DUNA 2 MAX PROGRAM MAX WARNER BROS.
Uložit Uložené

Druhý díl filmové adaptace Duny v zimě ovládl kina. Nestihl*a jsi ji? Nezoufej, necelé tři měsíce po premiéře ji můžeš zhlédnout na HBO Max.

Na platformě se film objeví už za necelý týden, přesněji v úterý 21. května. 

Doporučeno
Lidé zvolili nejhorší postavy ze seriálu Simpsonovi. Tipneš si, kterou nenávidí nejvíc? Lidé zvolili nejhorší postavy ze seriálu Simpsonovi. Tipneš si, kterou nenávidí nejvíc? 13. května 2024 v 12:50

Filmovému hitu jsme se v Refresheru důkladně věnovali. Pod štítkem Duna 2 se můžeš podívat na starší články. Věděl*a jsi třeba, že pouštní planeta Arrakis by v reálu byla možná nebo že červi podobní těm z Duny žijí v Británii? Druhým dílem se můžeš také navnadit na už oficiálně potvrzené třetí pokračování.

Pokud nemáš předplatné HBO Max, můžeš kouknout na náš starší článek, ve kterém shrnujeme ceny dostupného předplatného. Za verzi Standard zaplatíš 219 korun měsíčně, za Premium pak 299 korun, doplněk Sport tě pak vyjde na 70 korun.

Domů
Sdílet
Diskuse