Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
21. dubna 2024 8:01
Čas čtení 0:46
Anna-Marie Hanzlíková

V Česku se brzy spustí streamovací služba Max. Toto jsou ceny předplatného

V Česku se brzy spustí streamovací služba Max. Toto jsou ceny předplatného
Zdroj: Unsplash/Glenn Carstens-Peters/volně k užití
FILMY A SERIÁLY BARBIE HBO MAX LETNÍ OLYMPIJSKÉ HRY 2024 OLYMPIJSKÉ HRY PAŘÍŽ 2024 PROGRAM HBO MAX THE GRAND TOUR TOUR DE FRANCE
Uložit Uložené

Z HBO Max bude jenom Max. Nové předplatné, které se spustí 21. května, spojí platformy HBO Max, Discovery+ a Eurosport. Nabídne mimo jiné i letní olympiádu v Paříži.

Do nabídky přibydou i novinky z produkce Warner Bros., těšit se můžeš třeba na Barbie, Aquamana, Harryho Pottera, Pána prstenů nebo Paddingtona.

Doporučeno
Dívka 10 let falšovala vysvědčení. Když to její rodiče zjistili, dala je zabít Dívka 10 let falšovala vysvědčení. Když to její rodiče zjistili, dala je zabít 20. dubna 2024 13:00

Nepřijdeš ani o oblíbené seriály jako The Last of Us, Bílý lotos, Euforie, Temný případ: Noční krajina, Režim, Sympatizant nebo Nevyjasněné zločiny Roberta Dursta. Max přidá i nové pořady jako Tučňák, Vítejte v Derry (To od Stephena Kinga), 90 dní do svatby, Zlatá horečka a Dům na opravu.

Potěší i sportovní nadšence*nadšenkyně, přinese totiž přenosy tenisových grandslamů (Australian Open, French Open, Wimbledon a US Open) nebo tří cyklistických grand tour (Giro d'Italia, La Vuelta a España a Tour de France i Tour de France Femmes). 

Max nabídne následující varianty předplatného:

  • Předplatné Standard: 219 Kč za měsíc ti umožní přehrávání na dvou zařízeních současně a třicet položek pro sledování offline.
  • Předplatné Premium: 299 za měsíc nabízí čtyři zařízení současně a kromě Full HD i 4K rozlišení se zvukem Dolby Atmos a k tomu až sto položek pro offline.
  • Doplněk Sport: 70 Kč za měsíc ti přináší přenosy největších sportovních událostí včetně tenisových grandslamů, cyklistických závodů grand tour, automobilového závodu 24 hodin Le Mans, přímých přenosů lineárních kanálů Eurosport 1 a 2 a další.
Domů
Sdílet
Diskuse