Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
5. dubna 2024 10:40
Čas čtení 0:35
Radoslava Juračková

Je to oficiální, Duna bude mít třetí díl. Režisér prozradil, o čem bude a před jakým filmem ho upřednostní

Je to oficiální, Duna bude mít třetí díl. Režisér prozradil, o čem bude a před jakým filmem ho upřednostní
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY DUNA DUNA 2 FILM
Uložit Uložené

Tvůrci potěšili fanoušky a fanynky a oznámili pokračování filmové adaptace kultovního sci-fi románu.

Sci-fi trhák Duna se po obrovském celosvětovém úspěchu prvního a druhého dílu dočká pokračování. Režisér filmu Denis Villeneuve to potvrdil pro Empire. Příběh se prý bude držet původní dějové linie a bude mapovat cestu hlavního hrdiny, jehož cílem bude dobýt galaxii.

Doporučeno
Warner TV je v Česku. Vybrali jsme to nejlepší z dubnového programu Warner TV je v Česku. Vybrali jsme to nejlepší z dubnového programu 4. dubna 2024 13:50

V druhém pokračování Duny se v roli hlavních hrdinů představili Timotheé Chalamet se Zendayou, jejichž ztvárnění hlavních postav sklidilo velký úspěch. Režisér se svěřil Empire, že už přemýšlí o tom, kam by chtěl další pokračování zavést a co by od něj fanoušci mohli očekávat.

Duna: Část druhá.
Duna: Část druhá. Zdroj: Warner Bros.

Datum premiéry zatím neznáme

Produkční společnost Legendary zatím fanouškům neupřesnila, kdy třetí díl Duny začne natáčet a připravovat. Proslýchá se však, že má v hledáčku ještě jeden projekt, na kterém plánuje začít pracovat poté, co zahájí přípravy třetího pokračování hvězdně obsazeného sci-fi filmu.

Doporučeno
Joker 2 nebude pro děti. Ve filmu bude brutální násilí, možná uvidíme Jokerův penis nebo nahou Lady Gaga Joker 2 nebude pro děti. Ve filmu bude brutální násilí, možná uvidíme Jokerův penis nebo nahou Lady Gaga 4. dubna 2024 9:05

Kromě Duny plánuje režisér natočit také adaptaci knihy Nuclear War: The Scenario, za kterou její autorka Annie Jacobsen získala významnou Pulitzerovu cenu.

Domů
Sdílet
Diskuse