Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
4. dubna 2024 9:05
Čas čtení 0:26
Dominik Vetrák

Joker 2 nebude pro děti. Ve filmu bude brutální násilí, možná uvidíme Jokerův penis nebo nahou Lady Gaga

Joker 2 nebude pro děti. Ve filmu bude brutální násilí, možná uvidíme Jokerův penis nebo nahou Lady Gaga
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY FILM JOKER 2 LADY GAGA NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

První trailer na pokračování Jokera uvidíme už za pár dní.

Fanoušci Jokera s Joaquinem Phoenixem v hlavní roli se nemusí obávat, že by pokračování bylo měkčí. Nový film totiž dostal stejný rating jako jednička, tedy R –⁠⁠⁠⁠⁠ mládeži nepřístupno.

Doporučeno
Opravdové město duchů? Koukni na sídliště pro miliony lidí, které dnes zeje prázdnotou Opravdové město duchů? Koukni na sídliště pro miliony lidí, které dnes zeje prázdnotou 2. dubna 2024 12:49

V pokračování se objeví brutální násilí, nadávky, sexuální scény a zcela nahé osoby. V jedničce to bylo podobné, jen tam nebyli úplně nazí herci a bylo tam více nepříjemného chování postav. Už dlouho se spekuluje o tom, že v pokračování bude hodně hudby a bude hodně netradiční. První trailer bude zveřejněn v úterý 9. dubna.

Film Joker: Folie à Deux opět režíruje Todd Phillips a v kinech se objeví 4. října. Hlavní postavy ztvární Joaquin Phoenix (Joker) a Lady Gaga (Harley Quinn).

Joker 2
Zdroj: Warner Bros.
Domů
Sdílet
Diskuse