Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a další letní festivaly
23. května 2024 15:02
Čas čtení 1:32
Anna-Marie Hanzlíková

Ben Cristovao pod palbou kritiky. Lidem vadí jeho explicitní text, který spojují s Alagiou

Ben Cristovao pod palbou kritiky. Lidem vadí jeho explicitní text, který spojují s Alagiou
Zdroj: Instagram/ @bennycristo
HUDBA BEN CRISTOVAO DOMINIQUE ALAGIA
Uložit Uložené

Podobné texty jsou u něj sice zvykem, u poslední desky ale budí kontroverze spojitost s o osmnáct let mladší influencerkou Dominique Alagiou.

Největší rozruch vzbudil text tracku Triko. V něm Ben zpívá mimo jiné následující:

„Koupila si kvůli mně nový prádlo, abych jí ho sundal za šest vteřin. Ptala se, jestli se mně líbilo – ano, sorry, já se na ty tvý kozy těšil. Ty víš, že mám rád to, co mi dáváš, já ti mávám, když mi sedíš na ksichtě. Dávám pápá děvkám, nás dva nerozdělí nic, my dva našli se-e.“

Doporučeno
Dominique Alagia promluvila o užívání třezalky na deprese. Co je na tom špatně? Dominique Alagia promluvila o užívání třezalky na deprese. Co je na tom špatně? 24. dubna 2024 16:55

V tomto duchu se nese i celý zbytek skladby. „Huh, má malá bi**h je sexy, deset z deset, jinou nechci, je dobrá jako chleba. Kde je ona, tam jsem doma. Tam nosí moje triko a nic víc,“ navazuje na něj ve skladbě Nik Tendo.

Celé album HRA1 se vyznačuje právě sexuálními texty. Cristovao ho nahrál s raperem Nik Tendem. Ani u jednoho ale nejde o žádný přelom či překvapení, ostatně Ben proslul podobně explicitními skladbami jako Tělo nebo Postel, v rapovém žánru se navíc sexuální motivy objevují často.

Co tedy fanoušky a fanynky pobouřilo? V posledních měsících se spekuluje o jeho vztahu s influencerkou Dominique Alagiou, která teprve nedávno oslavila devatenácté narozeniny, v době seznámení s Benem tak pravděpodobně byla plnoletá jen velmi čerstvě. S Benem je tak dělí téměř osmnáctiletý věkový rozdíl.

Ačkoliv ani jeden vztah oficiálně nepotvrdil, po TikToku se nedávno začalo šířit video, na kterém se dvojice vášnivě líbala při západu slunce, měli spolu také vyrazit na dovolenou. 

Úryvek ze skladby Tělo, který jsme citovali výše, se teď šíří po TikToku. Zvuk má desítky použití. „Když si uvědomíš, o kom by ten text asi tak mohl být a jaký je mezi nimi věkový rozdíl...“ kroutí hlavou jedna z uživatelek. „Asi končím s Benem,“ píše další, zatímco si šokovaně přikrývá pusu.

Doporučeno
Tohle jsou nejvíce nenáviděné mužské postavy z Harryho Pottera. Voldemorta tam nenajdeš Tohle jsou nejvíce nenáviděné mužské postavy z Harryho Pottera. Voldemorta tam nenajdeš 23. května 2024 8:20

Lidem také přijde, že Ben tak Dominique redukoval na sexuální objekt. Připomínají starší skladby typu Poslední, které fungovaly jako romantická vyznání. Takovou skladbu na albu najdeme jen jednu, v tracku Face Time si rapeři stýskají po vzdálené partnerce.

Ve skladbě Nemáme čas se pak ale objevuje text podobného vyznění jako v Triku: „Tvá ču**a v mých DMs. Spíš by chtěla někdy sex, jen ať víš, jak je to messed up... Střílím jako Mbappé, vím, co její ku**a chce, zavolám jí Uber Black, pak čus,“ zpívá v ní Ben.

Domů
Sdílet
Diskuse