Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
🎫 Vyhraj lístky na festivaly: Grape, Sziget, Pohoda, Lovestream a další letní festivaly
23. května 2024 8:20
Čas čtení 1:49
Veronika Ábelová

Tohle jsou nejvíce nenáviděné mužské postavy z Harryho Pottera. Voldemorta tam nenajdeš

Tohle jsou nejvíce nenáviděné mužské postavy z Harryho Pottera. Voldemorta tam nenajdeš
Zdroj: Warner Bros
FILMY A SERIÁLY FILM HARRY POTTER NEJLEPŠÍ FILMY
Uložit Uložené

Svět čar a kouzel J. K. Rowling nadchnul nespočet lidí. V jejích filmech a knihách o Harrym Potterovi vystupují jak oblíbené postavy, tak i ty méně populární. Schválně si tipni, kdo je mezi těmi neoblíbenými.

Že vůbec nejnenáviděnější postavou z Harryho Pottera je zřejmě Dolores Umbridge, není překvapivé. Tipneš si ale, které mužské charaktery lidé nejvíce nesnášejí? 

Doporučeno
Tohle jsou nejhůře hodnocené české seriály všech dob. Který je v první pětici? Tohle jsou nejhůře hodnocené české seriály všech dob. Který je v první pětici? 21. března 2024 7:45

Přinášíme ti šest nejvíce nenáviděných mužských postav z Harryho Pottera. A překvapivě mezi nimi nefiguruje Voldemort. V žebříčku najdeš postavy, které jsou svým chováním sebestředné, dráždivé, dotěrné, kruté, chamtivé a někdy i strašně otravné.

6. Vernon Dursley

Vernonovi vadí, že se musí starat o Petunina podivného synovce. Dělá vše pro to, aby mu život znechutil, a to už i tím, že ho ubytuje v malém prostoru pod schody. Poté, co Harry zjistí, že umí kouzlit, se splní Vernonova největší noční můra. Čím je Harry starší, tím méně si nechává chování strýčka a tetičky líbit. Vernon, Petunie ani Duddley rozhodně mudlům nedělají dobré jméno.

harry potter
Zdroj: Warner Bros./propagačný materiál

5. Cormac McLaggen

Kluk, který si o sobě zkrátka hodně myslí. Rád o sobě mluví a cítí se být největším talentem famfrpálu. To ale jen do doby, než ho Ron porazí a stane se novým brankářem Nebelvíru. Cormac je zároveň členem klubu profesora Horácia Křiklana. Ne vlastní zásluhou, ale díky dobrým vztahům svého strýčka v kouzelnickém světě. Jeho ego stoupne ještě poté, co ho Hermiona pozve na vánoční večírek, aby na ni Ron začal žárlit. Cormac ji ale dráždí, a dokonce se ji snaží i políbit.

harry potter
Zdroj: Warner Bros. Pictures/propagačný materiál

4. Lucius Malfoy

Na Luciusovi asi nenajdeš nic dobrého. Lstivý, prolhaný, zbabělý a krutý smrtijed, který se ještě navíc chová špatně ke svému domácímu skřítkovi Dobbymu. Nedokázal se postavit za svého syna, kterého Voldemort pověřil, aby zabil Brumbála. Kdyby projevil alespoň trochu odvahy, možná by se v něm našla alespoň špetka dobrého.

harry potter
Zdroj: Warner Bros./propagačný materiál
Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse