Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
21. června 2024 v 14:51
Čas čtení 0:54
Karolína Uličná

Vítěz Survivoru Mikýř si na HeroHero měsíčně vydělá miliony. Oznámil nový projekt se šéfem Oktagonu

Vítěz Survivoru Mikýř si na HeroHero měsíčně vydělá miliony. Oznámil nový projekt se šéfem Oktagonu
Zdroj: @martin_mikyska/na voľné použitie
ZAJÍMAVOSTI REALITY SHOW SURVIVOR
Uložit Uložené

V prázdné O2 areně Mikýř natočil rozhovor, který zveřejnil na platformě HeroHero. Počet odběratelů a odběratelek se zvýšil na více než 22 tisíc, předplatné stojí 10 eur.

Martin „Mikýř“ Mikyska vyhrál reality show Survivor. Způsob, jakým se rozhodl se svou výhrou naložit, mnohé překvapil. V pražské O2 areně natočil speciální rozhovor, který později zveřejnil na svém HeroHero.

Doporučeno
Takhle vypadá české moře. Česká republika vlastní území s přístupem k moři, ale skoro jej nevyužívá Takhle vypadá české moře. Česká republika vlastní území s přístupem k moři, ale skoro jej nevyužívá 18. června 2024 v 15:00

Své předplatné na platformě HeroHero zvýšil ze sedmi na deset eur a nyní má více než 22 tisíc odběratelů a odběratelek. Počet jeho platících příznivců začal navzdory zvýšené ceně rychle růst. Za jediný den se počet jeho sledujících zvýšil o 14 tisíc, čímž se stal nejčastěji odebíraným účtem na platformě, informuje Antiyoutuber.

 
 
 
Zobrazit tento příspěvek na Instagramu
 
 
 

A post shared by Martin Mikyska (@martin_mikyska)

Úspěch přišel poté, co fanoušky a fanynky navnadil na svůj další projekt: „Byla to neuvěřitelná jízda, kterou chceme zakončit velkolepě, a proto vám přinášíme zatím největší projekt, který jsme udělali – JEDINÉ INTERVIEW V ŽIVOTĚ!“ Jednalo se však o speciální rozhovor s moderátorem Ondřejem Novotným a dalšími účastníky a účastnicemi reality show. Pro rozhovor si také pronajal celou O2 arenu jen pro sebe.

Doporučeno
Tohle jsou nejpřátelštější země na světě. Česku těsně unikla top 10 Tohle jsou nejpřátelštější země na světě. Česku těsně unikla top 10 20. června 2024 v 14:52

Měsíčně si vítěz Survivora Mikýř jen díky HeroHero dokáže vydělat kolem 220 tisíc eur, v přepočtu tedy téměř pět a půl milionu korun. O svou výhru v Survivoru se však podělil, když věnoval 20 tisíc eur své soupeřce Niki: „Když s někým strávíte skoro 80 dní na ostrově, máte opravdu hodně času na povídání. Proto jsme se rozhodli věnovat část výtěžku Nikče. Niki, dobře to využij a děkujeme ti za hru!“

Domů
Sdílet
Diskuse