Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
24. června 2024 v 13:13
Čas čtení 0:57
Ella Petrová

Peprnosti z Varů aneb co všechno prováděly hollywoodské hvězdy na filmovém festivalu

Peprnosti z Varů aneb co všechno prováděly hollywoodské hvězdy na filmovém festivalu
Zdroj: Matej Divizna/Getty Images)
OSOBNOSTI CELEBRITY FILMOVÉ OSOBNOSTI MEZINÁRODNÍ FILMOVÝ FESTIVAL V KARLOVÝCH VARECH
Uložit Uložené

Přestože známe už plno příběhů z českého filmového rybníčku, i zahraniční hvězdy za to umí pořádně vzít a trochu se odvázat.

Salma Hayek

Herečka navštívila filmový festival v roce 1997 a její pozornost si získal oscarový režisér Jiří Menzel. Jeden druhého si užívali a z jejich setkání vznikly i skvělé snímky. Na jednom Hayek Menzela vášnivě líbá na tvář, na druhé kouká režisér mexické krásce do dekoltu.

Salma Hayek, Jiří Menzel
Zdroj: KVIFF

Leonardo DiCaprio

Miláček všech dívek a žen dorazil do Varů jako dvacetiletý mladíček. S sebou vzal své prarodiče. Leovi a jeho dědečkovi se zalíbila říčka Teplá a pokoušeli se tam chytat ryby. Jestlipak by něco takového mohl podniknout i dnes? Nejspíš by tam takhle vydržel pár vteřin, než by se k němu seběhly všechny fanynky.

Leonardo DiCaprio
Zdroj: KVIFF

Sharon Stone

Hvězda Základního instinktu nepůsobila zrovna milým dojmem. Naopak podle médií byla odtažitá, s novináři měla rozepře a fanoušků a fanynek se stranila. Výjimkou byl pouze červený koberec. Že by měla hollywoodská star trochu nosánek nahoru? 

Sharon Stone
Zdroj: KVIFF

John Travolta

Filmový Danny Zuko z Pomády si svou roli střihl v kinosále hotelu Thermal. Před projekcí muzikálu zatančil a všichni byli naprosto uneseni. Na festivalu se objevil v roce 2013 a všechny okouzlil svou vřelostí a přívětivostí. Neměl problém se seznámením s fanoušky, a dokonce si to i užíval. S Karlovými Vary se pak loučil celou čtvrthodinu.

Renée Zellweger

Na slavnostním zahajovacím červeném koberci vystoupila v džínech a triku. Důvodem bylo, že se jí ztratily kufry, kde měla všechny své róby. Upoutala tak pozornost a pobavila. Potvrdilo se, že i hvězdy jsou normální lidé, a Zellweger se s touto svízelnou situací popasovala dobře.

Renée Zellweger
Zdroj: Kurt Vinion/Getty Images
Domů
Sdílet
Diskuse