Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
26. června 2024 v 8:20
Čas čtení 0:44
Anna-Marie Hanzlíková

Patnáct let mizérie, dneska bych si gaye nezahrál, stěžuje si herecká legenda

Patnáct let mizérie, dneska bych si gaye nezahrál, stěžuje si herecká legenda
Zdroj: Focus Features
FILMY A SERIÁLY CELEBRITY FILM FILMOVÉ OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Slavný herec Sean Penn v rozhovorech vzpomíná na svou ikonickou roli otevřeně homosexuálního politika Harveyho Milka ve filmu Milk.

Rozpovídal se v rozhovoru pro New York Times. Uvedl v něm třeba, že natáčení filmu Milk v roce 2008 pro něj bylo poslední, kdy zažil dobré časy. „Patnáct let jsem byl na natáčeních nešťastný,“ svěřil se.

Doporučeno
Nečekaný hit Netflixu? Polské krimi rozdrtilo i Godzillu Nečekaný hit Netflixu? Polské krimi rozdrtilo i Godzillu 17. června 2024 v 14:23

Myslí si taky, že roli, za kterou si dokonce odnesl Oscara, by si dnes už nezahrál. Míní, že v současné době už queer postavy heterosexuálové hrát nemohou. „Je to doba obrovského přesahu. Je to nesmělá a neumělá politika vůči lidské představivosti,“ dodal.

A proč těch patnáct let mizérie? Zkazilo mu je vlastní mínění, že je herec, který potřebuje hrát hlavní role za hodně peněz a má na natáčení vedoucí pozici. „Předstíral jsem, že to zvládám, a to bylo vyčerpávající. Většinou jsem si říkal jen: Kolik je hodin? Kdy už budeme končit?“ přiznává s tím, že v natáčení pokračoval, ale neměl ho dlouhé roky vůbec v lásce.

Doporučeno
KVÍZ: Poznáš oblíbené seriály mileniálů podle jediné fotky? KVÍZ: Poznáš oblíbené seriály mileniálů podle jediné fotky? 24. června 2024 v 8:00

To prolomil až loni vydaný film Daddio. Na ten mu scénář poslala Dakota Johnson, která je zároveň jedinou druhou postavou ve filmu. „Cítil jsem, že by to mohl být příjemný zážitek, a na tom mi teď bude záležet možná víc než v minulosti,“ řekl o filmu.

Domů
Sdílet
Diskuse