Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. července 2024 v 10:26
Čas čtení 0:32
Ella Petrová

VIDEO: Axel F a Crazy Frog jsou zpátky v novém klipu. Bude z toho zase hit?

VIDEO: Axel F a Crazy Frog jsou zpátky v novém klipu. Bude z toho zase hit?
Zdroj: Netflix
HUDBA FILM FILMOVÁ HUDBA HUDBA NETFLIX FILMY
Uložit Uložené

Nostalgické ikony jsou zpět a můžeš je vidět v novém videoklipu, který právě uvedl Netflix.

První díl dnes již legendárního filmu Policajt v Beverly Hills byl natočen před 40 lety. Povedlo se mu lámat rekordy a letos se po 30 letech od natočení třetího dílu vrátil na Netflix s dávkou nostalgie i humoru, který neomrzí.

Doporučeno
Česká komedie na Netflixu rozválcovala pokračování ikonického snímku s Eddiem Murphym Česká komedie na Netflixu rozválcovala pokračování ikonického snímku s Eddiem Murphym 8. července 2024 v 15:50

K detroitskému poldovi neodmyslitelně patří i oblíbená znělka Axel F, jejíž nejslavnější cover verze s Crazy Frogem se těší na YouTube více než čtyřem a půl miliardám zhlédnutí.
 
V novém klipu Crazy Frog doprovází Axela Foleyho v ulicích Beverly Hills při akčních scénách a v pozadí zní ikonický beat. Eddie Murphy za volantem pluhu, kamionu i policejního vozítka a modrá postavička v tom svém imaginárním. Co víc si přát? Snad jen aby z toho tentokrát nebyla stejně návyková hudební jízda jako v nultých letech, kdy jste prakticky nemohli udělat krok, aniž by na vás odněkud nevybafl Crazy Frog.

Domů
Sdílet
Diskuse