Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
8. července 2024 v 15:50
Čas čtení 1:16
Ella Petrová

Česká komedie na Netflixu rozválcovala pokračování ikonického snímku s Eddiem Murphym

Česká komedie na Netflixu rozválcovala pokračování ikonického snímku s Eddiem Murphym
Zdroj: Bontonfilm
FILMY A SERIÁLY ČESKÉ FILMY NETFLIX NETFLIX FILMY NOVÉ FILMY NA NETFLIXU
Uložit Uložené

Mrkni na seznam momentálně nejsledovanějších filmů na Netflixu.

Prázdniny s Broučkem aneb správná česká komedie zaměřující se na rodinku, která se vydá starým karavanem do Chorvatska. Přesně to nyní podle všeho baví lidi víc než čtvrtý díl Policajta v Beverly Hills v hlavní roli s Eddiem Murphym. Vychází to z čerstvých dat serveru FlixPatrol.

Doporučeno
Chceš se pořádně bát? Do kin míří nejlépe hodnocený horor roku. Zahrál si v něm Nicolas Cage Chceš se pořádně bát? Do kin míří nejlépe hodnocený horor roku. Zahrál si v něm Nicolas Cage 8. července 2024 v 13:02
Doporučeno
VIDEO: Je tu trailer na jeden z nejočekávanějších filmů příštího roku o F1 s Bradem Pittem VIDEO: Je tu trailer na jeden z nejočekávanějších filmů příštího roku o F1 s Bradem Pittem 8. července 2024 v 11:48
Doporučeno
VIDEO: Do kin míří novinka s Terezou Ramba. Objeví se v roli matky alkoholičky VIDEO: Do kin míří novinka s Terezou Ramba. Objeví se v roli matky alkoholičky 8. července 2024 v 9:57

Prázdniny s Broučkem

Důvody přitom asi nemusíme hledat nějak složitě. Co jiného by člověka v tomto ročním období bavilo víc než taková oddychová letní idylka. Cesty do Chorvatska jsou srdcové pro nejednoho Čecha či Češku. Přesně toho se týká i komedie s Bárou Polákovou a Lukášem Příkazkým, kteří se společně se svými dvěma dětmi vydají za radovánkami k moři.
 
Na ČSFD má film 57 procent. „Překvapivě fakt vtipnej a záživnej rodinnej film. A to tento žánr už tak od 12 let moc nemusím. Mile mi to připomínalo staré komedie Marie Poledňákové,“ tak zní jedna z recenzí. Snímek se momentálně drží na první pozici mezi nejpopulárnějšími filmy na českém Netflixu, kde poráží právě výše zmíněného Murphyho.

Policajt v Beverly Hills: Axel F

Ten přitom prožívá comeback po nějakých 30 letech. Jeho detektiv Axel Foley je tak zpět v ulicích Beverly Hills, kde tentokrát hrozí nebezpečí jeho vlastní dceři, která se zaplete do rozsáhlé konspirace. Na pomoc s vyřešením případu si pak Axel přizve jak nového parťáka s tváří Josepha Gordon-Levitta, tak i staré známé – Billyho Rosewooda a Johna Taggarta.
 
Na ČSFD má film 66 procent. „Nebylo to tak vtipné, ale nezklamalo to. Hlavně nostalgie a návrat x herců. Záporák je jasný od začátku, což mi nevadilo. A nejlepší je scéna s vrtulníkem. Gordon-Levitta ráda nemám, ale tady byl super,“ říká o filmu jedna z uživatelek.

Tohle je nyní 10 nejsledovanějších filmů na Netflixu k 7. červenci:

1. Prázdniny s Broučkem
2. Policajt v Beverly Hills: Axel F
3. Rodinná aféra
4. Mimoni 2: Padouch přichází
5. Vstupenka do ráje
6. Jak vycvičit draka 3
7. Percy Jackson: Moře nestvůr
8. Percy Jackson: Zloděj blesku
9. Smršť
10. Tvrdá odplata
Domů
Sdílet
Diskuse