Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
8. července 2024 v 11:48
Čas čtení 0:55
Ella Petrová

VIDEO: Je tu trailer na jeden z nejočekávanějších filmů příštího roku o F1 s Bradem Pittem

VIDEO: Je tu trailer na jeden z nejočekávanějších filmů příštího roku o F1 s Bradem Pittem
Zdroj: Apple Original Films/ propagační materiál
FILMY A SERIÁLY BRAD PITT FORMULE 1 NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

„Kdo říkal něco o bezpečí?“ Tak zní věta hlavního představitele.

Mrkni na první záběry z chystaného blockbusteru z prostředí formule 1. Tento sport za posledních pár let zaznamenal obrovský nárůst popularity, takže můžeme předpokládat, že do kin zamíří asi mnoho fanoušků a fanynek. Premiéry se dočkáme 25. června 2025.

Doporučeno
Jediný český zástupce ve formuli možná nedokončí sezónu. Rozhodl se opustit tým Jediný český zástupce ve formuli možná nedokončí sezónu. Rozhodl se opustit tým 8. července 2024 v 10:01
Doporučeno
Petr si všiml, že na závodech formule 1 nemají fanoušci kde spát. Postavil na tom byznys a z 10 tisíc udělal miliony Petr si všiml, že na závodech formule 1 nemají fanoušci kde spát. Postavil na tom byznys a z 10 tisíc udělal miliony 22. června 2024 v 8:30
Doporučeno
Tragický příběh největší nehody v historii Formule 1. Ke srážce deseti aut přispěla nepatrná chyba při startu Tragický příběh největší nehody v historii Formule 1. Ke srážce deseti aut přispěla nepatrná chyba při startu 19. května 2024 v 9:00

Jedná se o první film od režiséra Josepha Kosinského od doby, kdy režíroval Top Gun: Maverick, o kterém všichni víme, že byl naprostý trhák. Zvládne F1 to samé? Na první odhady si budeme muset ještě pár měsíců počkat, tvůrci ale rozhodně nebudou mířit nijak nízko.
 
Brad Pitt zde hraje bývalého jezdce, který se vrací do formule 1, a Damson Idris je jeho týmový kolega. Celý štáb se účastnil i příprav na startovním roštu opravdového závodu F1 a natáčelo se na skutečných tratích se skutečnými auty v plné rychlosti. Kromě již zmíněných si ve filmu zahraje i Javier Bardem, Tobias Menzies či Sarah Niles.

Rozpočet filmu vystoupal na neuvěřitelných 300 milionů dolarů, a to i proto, že loni došlo ke stávkám, které přerušily náročnou produkci. Jedná se však o snímek z dílny Applu, peníze tak asi nejsou problém. Jako konzultant se na něm jinak podílel i sedminásobný mistr světa Lewis Hamilton.


Všechno je hlavně o rychlosti. Bezpečí je až druhořadé. První trailer neukazuje moc z děje, naopak vsází na zvuky aut a taky hudební podkres od skupiny Queen s písní We Will Rock You. Mrknout se na něj teď můžeš níže:

Domů
Sdílet
Diskuse